Pages

REZEKI

Click for more

Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Wednesday, March 30, 2016

Apa itu DVB-T2 | Kami Jual DVB-T2

DVB -T2 bermaksud Digital Video Broadcasting - Terestrial Generasi Kedua. Ia adalah lanjutan daripada standard televisyen DVB- T, dicipta untuk penghantaran siaran televisyen terestrial digital. DVB -T2 diguna pakai sebagai standard industri di negara-negara Eropah dan Asia utama. Ia menawarkan kecekapan yang lebih tinggi , keteguhan dan fleksibiliti , membolehkan kecekapan penggunaan spektrum daratan berharga untuk penyampaian perkhidmatan audio, video dan data , peranti mudah alih dan mudah alih tetap.








Kebaikan TV digital      
Gambar berkualiti yang lebih baik ( cth tinggi TV Definisi dan juga 3 TV Dimensi)     

Nota:  - 

UHF & UVF antena ia satu kemestian untuk berhubung dengan DVB -T2 receiver- Ia boleh digunakan untuk menerima siaran Singapura dan Malaysia * HD Digital Saluran TV.  * Kawasan Hanya terhad setakat ini disediakan untuk Saluran TV HD Digital di Malaysia.  

* Saluran TV Singapura hanya boleh didapati di Singapura dan negeri Johor ( kawasan boleh dipercayai ) di Malaysia.  * Kami TIDAK bertanggungjawab bagi kawasan dan isyarat penyiaran yang TIDAK liputan. (Sila semak dan sahkan sebelum pembelian )


tak keruan... dan ingin beli dvb-t2

benda wajib perlu ada sebelum memiliki dvb-t2
1) tv peti / tv nipis
2) antena luar rumah 

apa lagi jangan tunggu lagi. jangan tunggu harga naik. dijangka Malaysia akan mengunakan digital tv ini pada jun. dan pada masa itu harga akan melambung.
model pertama rm100 HARGA NAIK (1 APRIL RM130free postage (no waranty) 
(import dijangka 2 hingga 3 minggu akan terima kepada pelanggan)

 1 x DVB-T2 Receiver (power adapter attached), ,   , 1 x AV Cable,       1 x Remote Control, 1 x User's Manual
model kedua rm170 (HARGA NAIK 1 APRIL RM185) free postage  dijamin seminggu 
(no waranty)
 1 x DVB-T2 Receiver (power adapter attached), ,      1 x HDMI Cable, 1 x AV Cable, 2 x AAA Battery,      1 x Remote Control, 1 x User's Manual



WHATSAPP 0177364731 (hasnary) 
(0)  (0) 

Monday, March 14, 2016

Jom Cuci mata Gambar Dam Harga Terbaru Coklat Di Langkawi Dan Pinggan Mangkuk 2016

LAGI GAMBAR DISINI <CLICK>









KISSES CARAMEL BESAR RM24.50





AFTER EIGHT RM33.90

Friday, February 26, 2016

yuna new song lyrics crush ft usher

video


[Verse 1: Yuna]
You call me on a lazy afternoon
Asking me what I'm up to
Let's find something to do
Baby I'd be down, down, down
Down, down, down, down, down, down
You know I'd be down, down, down
Down, down, down, down, down, down

[Verse 2: Yuna]
I see you arriving in your car
Jet black Mercedes, built in the 70s
Classic like you and me
I'll be coming down, down, down
Down, down, down, down, down, down
I'll be down, down, down
Down, down, down, down, down, down

[Chorus: Yuna]
I feel a little rush
I think I've got a little crush on you
I hope it's not too much
But babe when I'm with you, I hear it
My heart singing
La, la, la, la, la, la, la, la-la
La, la, la, la, la, la, la, la-la

[Verse 3: Usher]
Honestly I shouldn't waste time no more
Cause all these little boys you're chasing, did they break your heart?
I know you've been down, down, down
Down, down, down, down, down, down
I won't let you down, down, down
Down, down, down, down, down, down

[Chorus: Yuna + Usher]
I feel a little rush
I think I've got a little crush on you
I hope it's not too much
But babe when I'm with you, I hear it
My heart singing
La, la, la, la, la, la, la, la-la
La, la, la, la, la, la, la, la-la

[Bridge: Yuna + Usher]
I see you the same
I see it in the way that you behave around me
And I can't tell
What we have is different from anyone else
Cause you stop doing what you're doing
When I call you come to me running
And I would do the same for you
So tell me that you feel it too

[Chorus: Yuna + Usher]
I feel a little rush
I think I've got a little crush on you
I hope it's not too much
But babe when I'm with you, I hear it
My heart singing
La, la, la, la, la, la, la, la-la
La, la, la, la, la, la, la, la-la

[Outro: Yuna + Usher]
I think I've got a crush, babe
Crush on you too
Feel a little rush, baby
And I feel it too
I think I've got a crush, babe
Crush on you too
Feel a little rush, baby

Thursday, February 4, 2016

Cara Buat CharityID Modal bermula RM60.00

  CharityID

 Cara Buat CharityID Modal bermula RM60.00

Assalammualaikum kepada yg terjumpa post entry ni anda memang bertuah, sebab apa. sebb aku takk baca abis CharityID aku terus join. he3 gila tak? ni tgok2 kwn dlm FB, mula2 dia dpt rm60, aku tak like jer ptg tu nk balik keje naik rm900 cash bayar terus dalam bank. tak payah nk tunggu2 cek, sebelum terlambat baik aku join. he3


enjoy dulu gamabr2 kejayaan sebelum anda boring membaca nye yerk. he3


mak oiii mana ada biz mcm ni terus masuk dalam bank acc biasa masuk dulu dlm acc 3rd part baru dia masukkn duit dlm akaun aku, 

tanpa berlengah masa aku pon try masuk. CharityIDtak payah nk tggu2 sebb duit terus masuk tu. adalah cara dia. sebb siapa yg join akan masukkn duit kepada afflite diorg klu tak tak dpt lah keistimewaanya . 

contoh mmbr aku yg riak lagi takbur duit masuk macam air, mana tak jeles. he 


kene tutup nama sebab aku print screen jer pon. alah lagi pon aku kan bawah korg. he3


apa lagi daftar lah segere di CharityID 


sangat simple 

1) sign up (disini  CharityID atau link ini http://www.charityid.com/ericoanaci  
2) uplod gambar
3) detail bank
4) detail tepon
5) tukar nama anda pada promotion tool
6) upgrade accoun cepat rm60 (usd15)  cepat2 daftar nnti usd naik banyak nk bayr nnti. tutup mata jer.  (lihat gambar bawah) ikut setep
&) selamat mencuba  






Apa Itu Charity ID  | Ok. Saya rasa kebanyakkan semua orang dah pernah dengar tentang Charity ID ni atau dalam bahasa sopannya berbunyi “ID Penderma”.

Monday, December 14, 2015

Harga | Tempahan | Jualan | Telur Pindang Johor | Selangor | Melaka | Negeri Sembilan

Menjual/Menerima tempahan telur pindang @ Telur Pinang di sekitar Johor | Negeri Sembilan | Melaka | Selangor

updated 2015/2016










Satu lagi produk ORANG KAMPUNG Parit Jawa, Muar resepi turun temurun iaitu Telur Pindang / Telur Pinang. .!!!





Inilah hasilnya..TELUR PINDANG..

So good 
👍👍


Open for order....min order 150 biji

Pm/whatsapp 0192266265



Saya ada menjual/menerima tempahan telur pindang untuk pelbagai majlis keraian

seperti majlis perkahwinan,pertunangan,majlis cukur jambul,kedai makan,restoran dan sebagainya.

-tempahan hendaklah dibuat 3 minggu sebelum majlis

-bayaran penuh utk tempahan yang dibuat

-harga jualan bergantung kepada kuantiti telur pindang yang diperlukan(minimum 150biji)

-harga tidak termasuk kos penghantaran

-lokasi di Johor | Selangor | Melaka | Negeri Sembilan

*sebarang pertanyaan,harga atau sebagainya boleh hubungi 0192266265



Produk-Produk Lain (klik Link)
1) Cakar Ayam (disini)
2) Cakar Ayam Sarang Burung  (disini)
3) Acar Buah Ummi (disini)
4) Perkhidmatan Cucian Karpet Kering Johor (disini)
5) Kereta Sewa Johor (disini)
6) Perkhidmatan Shoot n Burn Photoshoot (disini)
7) Tempahan Telur Pindang (disini)


SEKIRANYA ANDA BERMNAT UNTUK MENGIKLANKAN PRODUK ANDA BOLEHLAH HUBUNGI SAYA DI ericoanaci@gmail.com

SESUAI UNTUK MAJLIS KAHWIN | TUNANG | HARI JADI | YASSIN | KENDURI | DOORGIFT DAN LAIN-LAIN


pakej murah, hantaran, apa tema sesuai untuk hantaran, warna tema, pakej murah, doorgiff, pakej gambar, pakej makanan, pakej hari raya, biru royal blue, hijau, merah, unggu, mak andam, photographer, outddor cantik di johor, johor, hantaran perkahwinan, gubahan perkahwinan, wedding, pakej perkahwinan murah, pakej perkahwinan murah dan cantik, butik pengantin, baju tema, kad hantaran, design card, kad kahwin, bungga telor, contoh hantaran, homestay, tukang petik, tukangpetik, 2kangpetik, benashari, mialiana, kupu-kupu, najib, rosmah, nik aziz, wan azizah