Pages

REZEKI

Click for more

Sunday, April 20, 2014

Transport Race 2014 - Treasure hunt Iskandar Malaysia (Perbadanan Pengangkutan Awam Iskandar Malaysia)

Transport Race 2014 ( Johor Bahru )
Group Name: Zombie Kacak
Kedudukan : 22 from 60 team 

KLIK UNTUK IMAGE ZOOM
















Memang menyeronokkan treasure hunt kali ini. 

terdapat 3 pecahan group Putih Merah dan Biru. antara cabaran laluan untuk group kami (Biru).

antara pengangkutan yang digunakan untuk kesetiap destinasi adalah Public Transport bas dan teksi tetapi jika ingin mengunakan teksi syarat utama adalah kita kena booking onlien teksi itu menggunakan app MYTeksi secara online.



Thursday, April 17, 2014

pengasas DAP karpal sing mati kemalangan ngeri

Pesanan terakhir beliau..  "Anwar perlu bertaubat"


Thursday, April 10, 2014

Kemalangan ngeri perlumbaan superbike

KEMALANGAN NGERI SUPERBIKE. KEPADA MAT MAT REMPET BERHATI-HATI LAH SEMASA BERLUMBA.



LIHAT VIDEO 

video

Thursday, April 3, 2014

Cash out lagi 8shared


Alhamdullilah 8shared kali memang memberangsangkan, mana tidak nya kutooo berpeluang menggeCASH-OUTkan duit ni dengan sedikit usaha.




Tambah-tambah lagi 8shares sudah ada "8shared Mobile" yang boleh dipantau ddi phone S3 kutooo ni. tak payah lah nak open komputer nak buat update semua tu lagi. 

kemudahan inilah yang membantu peningkatan 8shared.

korang jangan ternganga nganga pulak tengok duit hasil ni terus jer daftar, tunggu lama2 pun taraaaaguna. dah memang terbukti. dah banyak kali cash-out.




haa klu yakin tu terus jer daftar di sini 8shared
kemudian downlod di android / google play

Tuesday, March 18, 2014

KERJA KERAJAAN - LEMBAGA PERINDUSTRIAN NANAS MALAYSIA IKLAN JAWATAN KOSONG



LEMBAGA PERINDUSTRIAN NANAS MALAYSIA
IKLAN JAWATAN KOSONG
 
MPIB
 
Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia (LPNM) adalah merupakan sebuah Badan Berkanun di bawah Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani, dengan ini mempelawa Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan secara KONTRAK sebagaimana berikut :-
Bil.
Skim Perkhidmatan / Gred
Jadual Gaji Minimum - Maksimum
Jumlah Kekosongan
Penempatan
a)   Penolong Pegawai Ehwal Ekonomi Gred E27 RM 1,362.00 - RM 5,092.00 1 Selangor
b)   Pembantu Ehwal Ekonomi Gred E17 RM 929.00 - RM 3,377.00 10 Johor
Selangor
Kelantan
Perak
PERHATIAN KEPADA PEMOHON
a) Borang permohonan dan syarat-syarat lantikan boleh dimuat turun melalui laman web Rasmi LPNM iaitu http://www.mpib.gov.my/muat-turun-borang
b) Borang permohonan hendaklah lengkap berserta dengan salinan yang telah disahkan dan dikepilkan serta disusun mengikut turutan ::
  • Salinan Sijil Kelahiran
  • Salinan Kad Pengenalan
  • Salinan Lesen Memandu
  • Salinan Sijil Berhenti Sekolah
  • Salinan Kelayakan Akademik dengan transkrip – (Diploma/STPM/SPM)
  • Surat sokongan/kebenaran
  • Sijil-sijil penghargaan (tahun terkini) dan/atau sijil-sijil penyertaan (tahun terkini)
c) Pemohon dikehendaki menulis/nyatakan jawatan yang dipohon pada bahagian atas sebelah kiri sampul surat.
d) Hanya pemohon yang melepasi tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.
e) Permohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas ENAM (6) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya dan tiada makluman bersurat/lisan dikeluarkan.
f) Pemohon mestilah bersedia untuk berkhidmat di Pejabat Cawangan di seluruh Malaysia
g) Sebarang perbelanjaan untuk urusan permohonan dan temuduga adalah tanggungjawab pemohon sendiri.
h) Semua permohonan hendaklah sampai ke alamat dibawah sebelum / pada 27 Mac 2014 (Khamis)
Ketua Pengarah
Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia
Wisma Nanas,
No. 5 Jalan Padi Mahsuri,
Bandar Baru UDA,
81200 Johor Bahru, Johor
(U/P : Unit Perkhidmatan, Bahagian Khidmat Pengurusan)


<(Muat Turun Syarat Lantikan & Borang Permohonan)>