Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Ahad, 5 Jun 2011

BELIA JOHOR KURANG PAHAM TENTANG ISU KTM TANJUNG PAGAR DITUTUP

Asssalamualikum..


Sebelum dimulakan isu panas ni kutooobamboo follow gak citer2 ttg isu tanjung pagar ni dekat tv3 skrg tgh sebok bercerita ttg kesedihan penutupanya oleh pekerja/perniaga/penumpang. (still kurg jelas mereka ni sedih tang mana) 





Sebagai seorg belia atau org Johor, kutooobamboo masih tak paham apa keuntungn yg Malaysia dapat ttg penutupan KTM Tanjung Pagar. sehinggalh kutooobamboo mencari maklumat di internet2/blog-blog. tp kebanyakan nya mengutuk (agak2 mereka juga masih kurang paham)


seblum tu tgk lh artikel ini :>> http://www.iskandarmalaysia.com.my/news/100531/kita-rugi-jika-tidak-selesai

adagak yg mengtuk:>> http://paparanku.blogspot.com/2011/06/ktm-tanjong-pagar-tergadai-siapa-gadai.html





ya, kutooobamboo bersetuju masih ramai belia/org johor msih kurg jelas ttg isu ini. kutooobamboo nak mencadangkan untuk diadakan satu ari bersama rakyat Johor/Belia utuk menerangkan isu ini dengan lebih lanjut... kalau ader insallah kutooobamboo akan hadir... arap2 blogger lain pun join skli lah, jgn nk kutuk2 sebelum tau cerita nya...



INGAT PERJANJIAN INI BOLEH DIMUSNAHKAN PADA 100tahun atau kurang 100 tahun akan dtg. seperti yg terjadi oleh pulau batu putih...


isu-isu lain DISINI

Tiada ulasan: