Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Khamis, 30 Jun 2011

emmm dah tiba masa ke kutooobamboo nk tunjukkan diri/muka?

ASSALAMMUALAIKUM...

Kepada Sesiapa yg kenal blog kutooobamboo dan yg pernah join contest n dah tiba masa nya kutooobamboo nak menampilkan diri kepada umum? emmm seganlah.. dha lah kacak(poyo je). Tp buat masa ni kutooobamboo lum sedia lagi nk memperkenalka diri. yelah bukan senang nk jd public finger ni.. hu3 (poyo kali ke 2)

tp insyallah satu hari nanti kutooobamboo akan juga perkenalkan diri (maksud kutooobamboo tunjuk muka kutooobamboo sebenar). sebenarnya ni salah satu tips juga.. kita post2 entry mesti org nak byng kan muka si penulis kan? mana tau muka ni macam penyangak ker? mcm penyamun ker) muka pembunnuh? muka genster?  tp hati macam JAFFAR ONN.. opsss sorry jaffar onn...

cth muka ganas>>


cth muka ganas tp hati mcm jaffar onn>>


KEJAR-KEJAR <<DISINI>>

5 ulasan:

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pernah tgk gambar cik kutoo...be4 ni cik kuto letak gmbr sndiri kn...tp gambarnya kecik la...tak nampak sgt...hehehehe

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau letak gambar muka, nnti org tak cam... letak gambar kutooobamoo org akan kenal.. ni satu lg tips dari kutooobamboo

Fara berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

letak ler..ku cabar mu kutoobamboo..hoho

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh kena cabar tu.. bila lagi nak tunjukkan diri? hehehe

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

emmm lum sampai seru... he3