Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Khamis, 9 Jun 2011

MAT BURGER YG BERJAYA

Assalamualikum... 
sebelum tu Kutooobamboo nk kenalkna kepada pembaca 
ttg kisah mat Burger yg berjaya....

sedang Asyik makan lunch tiber2 salah sorg mmbr kutooobamboo citer pasal mat burger yg berjaya menjual burger < RM11k 1 bulan (mcm tak caya). so layan lah citer dia . dia dpt info dari internet. tiber2 salah satu dr mmbr ni pun pernah terbaca n follw citer dlm blog dia. kAU panjang lebar lah dia dua org tu citer. kutooo senyp jer sebb tak tau lg...


lps lunch jer trus follow n bc sikit entry dia...

nama blog dia ialah kadikluang
carian tertingg blog ni ialah kereta lelong kastam (pernh kerja sana dulu kot) nk tau kena lah g blog dia

mlm tu kutooobamboo pun g lah kedai burger yg dimaksud kan .. alah tak jauh gak, dkt dgn kwsn tmpt kj kotooobamboo so aper lg ambil lah gambr2 bukti...



rasa2 nya ni kot gambr pemilik burger ni.... sebb masa gi bli tu tak ty nama dia, just beli jer...
 burger oblong ayam satu RM4.50..

boleh tahan sedaplh... tp kutooobamboo mkn tak abis sebb dah bli nasik goreng paprik tuk mkn mlm..
senak perut banyaak gak isi dia...

apa apa hal click DISINI

2 ulasan:

SweetLikeWhat berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rase nak makan burger lak baca entri nie.. :D

erico anaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jgn lupa singgah Bandar baru Uda , jual waktu mlm jer....