Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Khamis, 2 Jun 2011

pergi vietnam nk Kain sutera Vietnamlh

waduh.. kutooobamboo n ericoanaci86 is same blogger


kain sutera vietnam  
 
ok nk citer pasal kain sutera vietnam, kwn kutooobamboo n ericoanaci86 is same name, nk g vietnam sabtu ni, so aper lagi kutooobamboo n ericoanaci86 is same , nk oder macm2 lh... tp bukn nk order kain sutera... cuma dak2 pempuan jer yg terkunja2 nk kirim kain tu kutooobamboo n ericoanaci86 is same name tak....

i cuma nk kirim baju jer alah kasik 20 hinggt dah cukup (RM1 = 6,800 duit vietnam), sje je nk simpan dkt robok almari.. hu3. so tuggu yer baju yg ericoanaci pesan tu, mby next week bru dpt...

berehat sebentar

Tiada ulasan: