Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Jumaat, 10 Jun 2011

Segmen Bloglist AbgTeror | TANAH TUMPAH DARAHKU

ASSALAMUALAIKUM...

emmm korg penah kunjung blog ABGTEROR tak???
kutooobamboo percayalah ader yg pernah kunjung blog beliau atau ader yg tak penh kunjung.. tp semua tu tak kisah pun 
yg menarik nya dlm blog ABGTEROR ada dikhususkan dari mana asal usul bolgger..
ni syarat2 sesiapa yg nk join dlm ABGTEROR 

ads
1. Dimana anda dilahirkan?
Sebenarnya saya dilahirkan di Pontian, Johor Bahru..

2. Dimana anda dibesarkan?
Sudah semestinya dibesarkan di Pekan Nanas, Pontian, Muar, kangkar Pulai, Skudai (semua ni kwsn Johor).

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist AbgTeror?
Dan untuk bloglist ni, 
saya nak join dalam senarai negeri JOHOR lah....

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
 sy Blogger baru tp banyak lah citer psl Johor..

2 ulasan:

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam singgah..nk terjah abg ABGTEROR plak..

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

TQ,,, nama dah ader dlm list abdteror, tp leh tukr erico anaci kpd KutoOoBambOo tak?