Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Rabu, 22 Jun 2011

SENARAI2 BLOG YG KENA HACK (LIHAT SENARAI ADAKAH BLOG ANDA TERSENARAI!!)

PIC SUMBER AUNTY GOOGLE
 Sekarang ni hampir kebanyakkan web2/blog2 d Malaysia kena HACK!!! 
Perkara ni mmg serious untuk keselamata.
kotooobamboo sarankan koorng tukar password tuu sblom kene hack oleh hackers yang kejam !!
ni tuk keselamatan web2/blog2 sediakan payong sebelum kepala korg kena jangkitan kutooo (hahaha
gurau2 jugak ni kutooobamboo ambil serious ttg hal ni.(poyo00)


LIHAT SENARAI (LIST) WEB/BLOG YG DIJANGKA TERKENA HACK!!!.


untuk senangkan pencarian ..
click ctrl+f
SEDEKAH SIKIT DEKAT KUTOOO <<DISINI>> 

15 ulasan:

hana nabihah berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulilah tak tersenarai :)

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KLU TGK LIST2 DKT SITU... kebayanykn yg blogger yg lama2 n popular lah...

Jejaka Terhangat berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yang ni senarai list2 blog yg register kat gengblogger..mana dtg info ni senarai yg akan dihack? pelik..

cik zaza berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada yg kata ni blog2 yg ping kt gengblogger masa gengblogger kena hack dulu.

fyna berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

byknye.
jap fyna nak check.
:)

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chek2... mana tau kena

missRieRie berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaaaaaaaaaaaaa !

lisa berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seram kot kalau blog kene hack..:(

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kenapa seram? ader ker dlm list tu

shida'R berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aduhhh cuak kot time nk cek huhu..naseb xde!

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jenguk2 list

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha3 mialiana tak der dlm list tu...

SARINA SANGKALA berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kenapa kena hacked ya? ada buat kes juvana ker? =)

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

a.ah nk kena juvana.. mlm ni jgn lupa tgk citer juvana..."CIKGU TOLONG DAIM CIKGU, DAIM TAK SALAH, DAIM TAK BUNH MAK" :(

SuzaDin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sayer xde hehehe alhamdulillah