Pages

Wednesday, 22 June 2011

SENARAI2 BLOG YG KENA HACK (LIHAT SENARAI ADAKAH BLOG ANDA TERSENARAI!!)

PIC SUMBER AUNTY GOOGLE
 Sekarang ni hampir kebanyakkan web2/blog2 d Malaysia kena HACK!!! 
Perkara ni mmg serious untuk keselamata.
kotooobamboo sarankan koorng tukar password tuu sblom kene hack oleh hackers yang kejam !!
ni tuk keselamatan web2/blog2 sediakan payong sebelum kepala korg kena jangkitan kutooo (hahaha
gurau2 jugak ni kutooobamboo ambil serious ttg hal ni.(poyo00)


LIHAT SENARAI (LIST) WEB/BLOG YG DIJANGKA TERKENA HACK!!!.


untuk senangkan pencarian ..
click ctrl+f
SEDEKAH SIKIT DEKAT KUTOOO <<DISINI>> 

15 comments:

hana nabihah said...

alhamdulilah tak tersenarai :)

kutoOobambOo / ericoanaci said...

KLU TGK LIST2 DKT SITU... kebayanykn yg blogger yg lama2 n popular lah...

Jejaka Terhangat said...

yang ni senarai list2 blog yg register kat gengblogger..mana dtg info ni senarai yg akan dihack? pelik..

cik zaza said...

ada yg kata ni blog2 yg ping kt gengblogger masa gengblogger kena hack dulu.

fyna said...

byknye.
jap fyna nak check.
:)

kutoOobambOo / ericoanaci said...

chek2... mana tau kena

missRieRie said...

waaaaaaaaaaaaaaa !

lisa said...

seram kot kalau blog kene hack..:(

kutoOobambOo / ericoanaci said...

kenapa seram? ader ker dlm list tu

shida'R said...

aduhhh cuak kot time nk cek huhu..naseb xde!

Mia Liana said...

jenguk2 list

kutoOobambOo / ericoanaci said...

ha3 mialiana tak der dlm list tu...

SARINA SANGKALA said...

kenapa kena hacked ya? ada buat kes juvana ker? =)

kutoOobambOo / ericoanaci said...

a.ah nk kena juvana.. mlm ni jgn lupa tgk citer juvana..."CIKGU TOLONG DAIM CIKGU, DAIM TAK SALAH, DAIM TAK BUNH MAK" :(

SuzaDin said...

sayer xde hehehe alhamdulillah