Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Sabtu, 16 Julai 2011

Habuan yg kutooobamboo dpt dari SHOUTMIX n FOLLOW.

Alhamdullillah.. akibat dari perbuatan kutooobamboo meninggalkan kesan pada shoutmix di blog suhanasamsudin . Cik blogger ni tag nama kutooobamboo dalam entry dia. bukan kutooobamboo paksa suruh letak, tp kutooobamboo just minta jer klu jd follw ke 100 buat lah entry satu.. Confirmkan ni tak der paksaan dari mana pihak? hu3

top2 betul2 suhanasamsudin buat dahhh entry tresebut... aper lagi kutooobamboo dgn berbesar hati bagilh habuan pada nya. LETAK HEADER suhanasamsudin  DI BAWAH ku-cit pemenang pertama contest kutooobamboo sebelum ni.. (jgn marah yerk)


p/s : tak per kutooobamboo tak mengharapkan hadiah...
p/s: entry ni yg buat kutooobamboo memberi habuan http://suhanasamsudin.blogspot.com/2011/07/terima-kasih-followers.html


8 ulasan:

Tukang Karut berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak mengharapkan apa apa jua,...

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rezeki dtg bergolek2

Suhana Samsudin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terima kasih! terharu lagi sekali. heheh :)

Suhana Samsudin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh takk,, mana ada paksaan.. terharu 3 kali. kehkeh

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama2... tlg menolg amaln mulia

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo gitu jomla tlg saya...ehehe

ZouL berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah..tahniah.hehe.alang2 tu leh la review blog ZouL gak.hehe

khunsuriyatit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hhmm..nak caye..x nak caye