Pages

Friday, 15 July 2011

OTAI BEN ASHAARI BERI MAKLUM BALAS

Memang tak disangka, banyak juga reaksi dari entry kutooo pasal shoutmix tu... kutooo bukan aper darah kutooo cepat naik kalu org tak der shoutmix ni.. dari kajian kutooobamboo baru terperasan benda ni dkt blog2 Otai ,ada yg letak, ader yg tak letak. betul semua tuk keselamatan gak... 

kan leh tegok bila kita lalu jer mouse kita dekat link akan keluar link tu di bawah kita py page. kena hati2 lah kalau nk klick..


cth:



Jarang org buat entry psl isu ni, asyik citer pasl politik/pribadi/isu2 terkini... tp tak per kutooobamboo bagi jalan koorg (blogger baru) tuk luahkan perasaan korg. selagi tak der benda ni. blogger baru tak leh nak luahkan peraassn korg kan???

"APA-APA PUN KUTOOOBAMBOO MINTA MAAF ATAS TEGURAN NI.. KUTOOO TAK ANGGAP SALAH TAK LETAK SHOUTMIX . KUTOO HANYA BERI PENDAPAT.."

"SALAM PERKENALAN KEPADA YANG TERASA DAN MENYOKONG"






13 comments:

nur said...

Inilah yang membina.. Satu persoalan yang bermain difikiran terjawab sudah kini.. Dan proses ini akan terus berulang bila tiba musim blogger2 baru nanti..

Namee Roslan said...

nanti haters serang kau..only then kau faham .haters x kenal mangsa tau! kau kena ingat tau.famous tak famous. bukti..aku ni yg tak famous..kena gak. tp yela, aku faham..aku dulu pun naik angin bila blog xde shoutbox ni. :) tp bila fikir...kalau nk bw ikhlas..kena lah betul2. :D

Mia Liana said...

wahhhh.. hebat...

candybiru said...

ahahaha..tu ar sal..skrg ramai orang ssh nk menerima pndpt..dh nm pun pdpt..kan kan kan?? terpulang nk terima ka tak..

ietchan-kun said...

terbaeekkkk..
diorg punye blog style diorg,kite punye blog style kite.. :D
xde ape pon yg beza...personaliti masing2 je berbeza..
xboleh nk salahkan sesaper dlm hal macam nie..pengalaman mematangkan kite...tegur la ye kalo ade salah.. :p

Ujang9897 said...

lain kali tak puas hati tanya personal org tu...jgn buat andaian sendiri..=)

nanti dah kene batang hidung baru kita paham..=)

ada ulasan di sini

http://azfar9897.blogspot.com/2011/07/macam-pukimak.html

ieka said...

setuju ngn namee roslan,
ieka pernah kena serang..dia x puas hati,abis tulis mcm2 kt shoutbox tuwh...malu gk la..huhu.sib bek xramai followers

kutoOobambOo / ericoanaci said...

alah.. pendek kata ni semua duniawi... layan kn jer..

MARIA LIZA said...

takpe ler yg penting jangan menjatuhkan orang lain..cam kes penulis senja...

eiela said...

saya letak je kat blog. senang nak tinggal jejak.

Kinder Buana said...

hehe..

ZouL said...

hehe.nasib baik tak ade sape2 yang hentam sape2 kan..takot gak nnt gaduh2 dikalangan blogger smpai bertumbuk2..*pengalaman 2003

Albenz said...

kekadang tue, deworg pandang remeh kepentingan shoutmix nie..saya org baru, cuba blaja dari org org lamer..