Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Jumaat, 29 Julai 2011

Tambah Follower ke-400


tq pada http://petuapakar.blogspot.com/  krn menjdi follw yg ker 400 kutooobamboo. emm kli ni kutooobamboo kurang online update entry sebb byk tugas2 yg kena diselesaikan sehingga terlupa nk update entry.. insaallah kali ni bulan puasa kutooobamboo tak buzy.. kerana Bulan puasa.. hu3 aper kes.. tq lah pada2 yg mengikuti citer yg panas n yg cool dr kutooobamboo.

di kesempatan ini kutooo nak mengucapkan selamat berbulan puasa kepada pembaca2 setia kutooo (ader ker) hu3..

dan jaga lah diri anda semua jgn sampai tak beraya tahun ni... hati2 di jalan raya.. ingat org tersayang.. jangan sampai terkorban... Ya Allah lindungilah pembaca2 kutooobamboo dari segala musibah.. aminnnn

7 ulasan:

putra suki berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah.. :)

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah kutoo...kne blaja dgn kutoo ni mcmne nk dpt byk follower

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nnti kutooo ajar cara2 nya... minggu ni slow sikit sbb dah 2minggu tak online blog..

nurani berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heee...
selamat berpuasa kutooo..:)

ZouL berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah ye kutoo :D

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh.. bagus2.. satu peningkatan yang memberansangkan...

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mingu ni kurg lah sllu satu minggu dpt 100 follwer hu2