Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Jumaat, 8 Julai 2011

Taulah Ramai Follower Guna lah ShoutMix!!!! Jangan Nak Berlagak

ASSALAMUALAIKUM.....

ENTRY KALI NI KUTOOOBAMBOO MARAH N NAK TEGOR BLOGGER YG FOLLWER DIA DAH BERIBU-RIBU FOLLOWER... KENAPA TAK LEH NAK TGOR KER!!!!(jgn marah) ALAH DGRLAH NASIHAT ORG BARU NI..

KALIAN TAHU KAN KUTOOO ni SUKA KOMEN2 DKT CHAT SHOUTMIX TIAP KALI KUTOOO BW... YELAH SBB NK TINGGLKAN MSJ YG MEMBUKTIKAN KITA ADA DTG N NAK BW KAT BLOG DIORG...SO APELAH SLHNYER MEREKA2 YG DAH CINIYER TU LETAK SHOUTMIX ATAU APER2 YANG LEH NAK TINGGL KAN CHAT KAT BLOG KO!!! TAK KAN TAK TAU KOT... 

BLOGER BARU N YG TAK RAMAI FOLLOWER PUN LEH KOMEN N TAK hARP PUN NAK DIBALAS... CUMA KITA ARAP ORG YG BACA TU CLICK ... HAAA KAN LEH TAMBAH TRAFIK. APER SALAH NYER DH LAH BLOG KORG RAMAI PENGUNJUNG... MBY 30% YG KUNJUNG AKAN KLIK DKT CHAT KITA KAN??? NI TANDA NYER SEDEKAH N AMAL JARIAH TUK ORG MSUK BLOG KITA NI....
betul tak?? BETUKAN JER LAH... HU3


NI KUTOOO BAGI LIST BLOG YG DAH RAMAI FOLLW N KO ORG CARILH MANA YG LETAK DAN YG MANA TAK LETAK. YG LETAK TU ADALAH BLOGR YG BAIK HATI... YG TAK LETAK TU MCM PUN***!!!!

http://www.terbangtinggitinggi.com/
http://sayafaiz.blogspot.com/
http://lekatlekitgurl.blogspot.com/
http://www.mialiana.com/
http://www.benashaari.com/
http://2dayblogger.com/
http://ariffshah.com/
http://denaihati.com/
http://www.kujie2.com/
10 NI KORG CARI SENDIRILAH...

(PLS, NI HANYALAH LUAHAN HATI. SECARA TAK LANGSUNG KUTOOO BAMBOO PUN SUMBANG TRAFIK LIST KAT ATAS.. TAK YAH BERTERIMA KASIH... JUST TERIMA N REDHA JER KLU BACA)

SORRY KLU TERASA...

36 ulasan:

Nur Hani berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam, kutooo bamboo (KB).
Relax, kenapa cam marah sangat ni ? Personally saya rasa xde masalah kalau diorg xletak shoutmix. letak lah komen kalau nak tinggal jejak. kalau letak komen, bernas leh diterima, rasanya diorg akan balas jejak tu.

besides, rasanya diorg xletak sb taknak web diorg berat sgt. mungkin juga kerana ada frequent & loyal visitors. Kalau KB nak buat pon xde masalah.

relax relax.

Fadzwan berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hohoho...memang panassss!!

Mohd Firdaus berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku sokong 110%..hahaha

Mish Apple berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ben ashaari pon macam tu ape . . kalau letak. tak pasal-pasal . haters2 ni . buat macam-macam . . dah nama pon ramai follower . . orang suka banyak . yg benci ape kurang . so . chill . . takde masalah . just komen entri diorang . diorang visit kite balek . saye pernah buat .. blogger hebat tu . .siap follow lagi. siryes .

kotak bulat berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..serius tak sangka akn ad entri mcm ni..
dorang tak guna shoutbx sb dorang rasa tak perlu sb dorang ad pembaca sendiri dn mungkin tok elakkan spam kat shoutbox.
apa gune kalau setakt dtg ke blog dorang pas tu jerit saja kat situ tp tak baca pun entri? itu bukn cri2 blogger sejati ye.
pasl soal sumbang n sedekah trafik pulk, kau komen kat entri dorg dgn pendpt bernas kau je dah blh buat org nak knl n singgah kat blog kau..shoutbox ni bkn satu masalah besar.. chill ok!

sekdar pendapt ak.. jgn emosi ye.. mantapkn entri..orang pasti dtg..

Fathiah Hamim berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hohoho marah bebeno iyek. aku no komen. sebab aku tak pergi pun blog diorang. hehe

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sorry.. ader gak stuju ngan kutooo tp ader gak yg tak setuju... ni cuma luahan jer... kan dh ckp kat ats jgn terasa ngn entry ni...

Farhan Hanif berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku dulu ada letak gak....tapi ramai yang salah guna la...diorang asyik spam je...lagi pon benda ni buat blog jadi berat....pastu elak dari hackers yang tinggalkan link padahal diorg xpernah datang pon blog kita....


farhanhanif.blogspot.com

Khairil berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terpulanglah pada owner blog tu...biaq pi la kat depa...

Hareez Haiqal ™ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

most of them x letak pon...belagaakkkk~

senyumSOYA berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jgn matah2 nanti cepat tua ehhehe

senyumSOYA berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heheh..gaya dan cara masing2~ kita kan berbeza..(^^!

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni blog aku...aku nak letak ke aku tak nak letak ker, aku punyer sukala...apa ko kesah??? ko keje drebar ko wat keje ko.... ehehe..jgn marah...wink3x

Syuxer berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setiap orang ada sbab2nya..kool k..:)..

niena shopping2u berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh bru perasan dgn entri ini.. agk TERKEJUT.. ok, bgi sy, sy xletak shout box bukan sbb rmai follower , follower sy pn xramai. jadinye blogger yg tak letak shoutbox tu yg tak baik hati lah yer...? agak lawak di situ. bgi sy utk mnjadi seorg blogger yg bagus bukan terletak pda shout mix nye tpi terletak pda entri nye.entri tu leh melambangkan seseorg blogger tu. buat apa trafik tinggi tpi pengisiannye ntah pape.. maki sana, maki sini, kutuk sana, kutuk sni,sy suka meninggalkan jejak di entri, sy tak mengharapkan trafik yg tinggi. sy cuma mengharap ada yg baca entri sy, biar saje penyampaian sy tu menusuk ke hati mereka. ada jugak blogger yg letak shoutmix ni sy tgk xpernah jumpa dia komen kt entri sesapa, org cuma kenal dia melalui shout mix jer..org sebegitu terus terang sy katakan syok sendiri.

SoutulMujahid berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yesssss!!! mmg dah lama aku rasa benda ni. ada jugak org yg sependapat dgn aku.

tu r.. apa salahnya letak shoutmix kan? x susah pun kan? aku rasa nak maki je blogger2 yg berlagak ni

micosey berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wallaweii.. ;p

Hafizzi Aziz berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

peace..lexxx luuu...
hihi.caya lah..

ZouL berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ala bro..blogger yang tak pasang Shoutmix or Chatbox ni bukan maksud diorang sombong.kadang2 mereka tak ada masa nak reply jejak kat shoutbox tu..kadang2 banyak spamming je sebab blog diorang mostly traffic tinggi,so mesti la Geng Kipas Mati Churp2 dan Says.my tak tahan nak letak link2 iklan 20sen mereka kat shoutbox..30 percent tu bro.kalau 30 percent semua terkena dengan iklan tu..tak ke sebulan dah berapa dah kan..kalau bro pun kene spamm selalu mesti bro akan buat shoutbox.in case nak "tinggal jejak" komen je kat blog diorang tu..lagi untung kt bro gak nnt

~~miss tempe~~ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rasenye, ade blogger yang maki dgn kutuk-kutuk blogger famous kat shout mix. sebabtu la dorang tak letak..

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh entri yg panas... tahniah, ramai yg komen...

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pendapat lain2

Scarlett O'Hara berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah lah Kutu sbb berani komen cam tu.Berani kerana benar.Saya terfikir jugak nak tulis camtu.Rasa diri kita tak dihargai sbb takleh nak chat terus kan?Dulu tu ada satu blogger yg rajin masuk blog saya dan komen.Tapi bila dah popular, langsung tak singgah.Shoutbox pun dah takde.Kita singgah berkali2 beri komen pun takde balasan at least sekali.Lepas tu malas dah nak masuk.Tapi satu je yg tetap saya singgah tiap2 hari walau pun takde shoutbox sbb dia rajin tegur kat FB.

Namee Roslan berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam....

aku pun baru beberapa bulan buang shoutbox..tahu x kenapa? sebab anonymous serang shoutbox dan bg kutukan yg lucah ada kalanya untuk sakitkan hati kita. sbb tu kami buang. shoutbox penuh dgn caci maki je. sbb tu la aku buang. dr aku duk jatuh smangat sbb tu..baik aku buang so xlah menjadi2 haters tu. ada reason kenapa shoutbox tu dibuang. :) bukan sbb sombong..

em tentang blogwalking...

aku pun bw juga. tp aku jenis yg baca entry orang tu sampai post dia ke 5 dan jika menarik aku baca seterusnya juga. aku tinggalkan comment dia tiap entry dia yg aku ada pendapat nk respond.

YanaMIB berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

maksudnya sedara x ikhlas lah visit blog org eh sbb mengharapkn org tau yg sedara ada dtg blog mereka?? hihi~

mungkin sedara xpernah kena maki lg mcm mana org2 yg femes emes ni kena..and xpernah kena spam lg mcm mana org len kena..

anyway respect ur pendapat..tp xperlu nk maki or mrh2 org...siap cop org berlagak..kata ideology masing² kan?? bila u dh jd femes, sama level dgn blogger² yg u sebut tu (doakan ni, sila aminkan), u akn malu dgn entry ni..serius! peace! v(^__^)

BeloG MTT berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Masing masing ada cara yang tersendiri dalam dunia blogging nie..Tak ada shoutbox tak semestinya BERLAGAK atau sebagainya..

Tapi,tahniah kepada anda kerana sangat berani menyuarakan pendapat..Tapi kalau boleh jangan biarkan emosi mengawal akal dan fikiran kita ya.. Happy blogging ! :)

BEN ASHAARI berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam ..

Betul tu... insyaAllah , bila kita berada di tempat mereka , kita akan tau dan faham kenapa mereka tak gunakannya ..

Buat masa sekarang , gunakanlah .. mmg ada kelebihan tapi kelemahannya itu boleh membuatkan kita patah semangat satu hari nanti ..

:)

nur berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salaam KB.. ni pendapat peribadi NUR..
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/kenapa-letak-shoutbox.html

Namee Roslan berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lupa nak bagitau...haters ni tak mengenal mangsa. aku yang tak famous ni pun tibe2 kena. mungkin kau pun x lama lagi kena then baru kau faham kenapa.

wan_cikgumuzik berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam KB

Aku sependapat dengan mereka yang TAK PASANG SHOUTBOX.. dan aku agak tak bersetuju ngan entri nih.. Sebab apa aku tak bersetuju?? Sebab secara terang-tarangan ko letak link blogger2 hebat kat atas tuu..

Rasanya tak menjadi kesalahan kalau tak letak shoutbox.. mungkin mereka bermain2 ngan SOE yang mendapat trafic yang beribu2 sehari.. So?? buat apa nak payah2 BW kan?? Mungkin juga mereka dah ada visitor mereka sendiri...

Entah lah KB... Aku pasang shoutmix kat blog aku sbb aku mmg suka BW dan jalan2... S.box aku pon selalu kena hentam.. Ahhh.. tak payah layan sume tuu..

Nanti kalau aku dh berjaya dalam bidang SEO, maybe aku pon akan buang shoutbox tuu... Tapi tak mungkin kot sbb aku mmg kaki BW pon.. kih kih kih kih...

wan_cikgumuzik berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

opss... one more.. cuba ko baca entri nihh.. cuba fahami kenape org pasang dan kenape org tak pasang shoutbox nih..

http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2011/01/hangit-isu-shoutbox.html

len kali jangan main hentam jerr. kih kih kih kih

abgteror berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku nak tumpang gelak jea....kah kah kah kah kah....(gelak kat otai cikgu wan tuh)

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha2 emmm cm kenal jer diantara cikgu ngn abgteror

SoutulMujahid berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alah... kalau nak berkira sgt pasal haters, baik x payah blogging. aku dulu siap diaibkan lg kat cbox aku.

hamzah ian berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks sebab tegur.. hehe..


aku tak letak sbb.. sbb semua yg blogger diatas ckp ni.. hehe

Terbelog berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama la ngan bro khairil

biaq pi la kat depa...

hehehehe