Pages

Tuesday, 2 August 2011

DUIT NUFFNANG KUTOOOBAMBOO HILANG???


Bru jer nak tgk total earning kutooo dalam nuffnang sama ada tambah atau still tak berubah.. tp OH MY GOD... YA ALLAH YA TUHAN KU kenapa total nya RM00.00 Jumaat lepas RM19.75. (hu3 sikit lah) apa dh jadi kutooo ader wat silap ker dlm Nuffnang.. lps tu kutoo tgk Blog Manager... haaaaaa hilang semua link blog kutooo mana pergi.... tak baik tau penat jer kutooobamboo mengharapkan duit dr Nuffnang.
TOTAL VISITOR PUN HILANG
Mungkin ni adelah dugaan bulan puasa yg kutooo terima... tak per berserah jerlah... 

emmm pembaca2 setia kutooo ader cek tak nuffnag korang.. cek lah takut2 terjadi mcm kutooo ni.. tak taulah nak mengadu pd siapa.. bru jer td mengadu pada sifu kutooobamboo mialiana.

lagu cedih
Ku mengharap kan Ramadhan 
kali ini dpt nuffnag..
Agar dapat duit Raya
nak buat contest....

hu3 sambung lah kutooobamboo tak leh nak sambung cedih sangat2.. makkkkkk.... tgk Nuffnang ni... kacau kita.. :-(

15 comments:

cunndaa said...

myb nuffnang problem kot...
try cek esok2 plak mcm mana?
law still x berubah, sila inform ke pihak nuffnang ye..

ZouL said...

hantar tiket bagitau Nuffnang..bgtau awal2 senang utk dapat balik duit tu.

kutoOobambOo / ericoanaci said...

Alhamdullillah.. telah kembali pulih...

syiela said...

jgn lupa hantar tiket bgtau en.nuff.. kalau dh ok alhamdulillah

ku-cit said...

kalo da pulih apa lagi, belanja la buka pose nanti...

kutoOobambOo / ericoanaci said...

tak banyak lah... nk cash out pun still tak boleh...

Fathiah Hamim said...

nuffnang memang macam tengah pening2 sket. saba2 yea.

Mia Liana said...

lahh kesiannya... sorry ya.. terbz skit..

Redbloodsnow said...

zie hari tu lg teruk. blog org lain dlm nuffnang account zie n my blogs semua hilang. pastuh duit nuffnang pun turut zero.

but now dh back to normal n duit pun dh ada lg. apa yg penting kena bg ticket kat nuffnang.

sekejap je dorg fix it taw. tak sampai 30 minit :)

kutoOobambOo / ericoanaci said...

rasa2 nuff tak gitu kot. dia ader low dia tak boleh sesuka hati.. nnti kena hentam..

Adam Idris said...

kes kena nuffnang kene hack kot, tapi rasanya dah okay kan?

kutoOobambOo / ericoanaci said...

yup dah OK... TQ

tiefazatie said...

anta je tiket ke nuffnang nie..

khairul said...

tak p mana kot duit tu..nanti mai balik ler tu

miZz_nizZ said...

aritu aku pon kalut biler tgk nuff aku ksong! ble tnye nuff, die kate under constraction...fuuhhh..slmt!haha