Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Selasa, 2 Ogos 2011

DUIT NUFFNANG KUTOOOBAMBOO HILANG???


Bru jer nak tgk total earning kutooo dalam nuffnang sama ada tambah atau still tak berubah.. tp OH MY GOD... YA ALLAH YA TUHAN KU kenapa total nya RM00.00 Jumaat lepas RM19.75. (hu3 sikit lah) apa dh jadi kutooo ader wat silap ker dlm Nuffnang.. lps tu kutoo tgk Blog Manager... haaaaaa hilang semua link blog kutooo mana pergi.... tak baik tau penat jer kutooobamboo mengharapkan duit dr Nuffnang.
TOTAL VISITOR PUN HILANG
Mungkin ni adelah dugaan bulan puasa yg kutooo terima... tak per berserah jerlah... 

emmm pembaca2 setia kutooo ader cek tak nuffnag korang.. cek lah takut2 terjadi mcm kutooo ni.. tak taulah nak mengadu pd siapa.. bru jer td mengadu pada sifu kutooobamboo mialiana.

lagu cedih
Ku mengharap kan Ramadhan 
kali ini dpt nuffnag..
Agar dapat duit Raya
nak buat contest....

hu3 sambung lah kutooobamboo tak leh nak sambung cedih sangat2.. makkkkkk.... tgk Nuffnang ni... kacau kita.. :-(

15 ulasan:

cunndaa berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

myb nuffnang problem kot...
try cek esok2 plak mcm mana?
law still x berubah, sila inform ke pihak nuffnang ye..

ZouL berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hantar tiket bagitau Nuffnang..bgtau awal2 senang utk dapat balik duit tu.

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alhamdullillah.. telah kembali pulih...

syiela berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jgn lupa hantar tiket bgtau en.nuff.. kalau dh ok alhamdulillah

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo da pulih apa lagi, belanja la buka pose nanti...

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak banyak lah... nk cash out pun still tak boleh...

Fathiah Hamim berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nuffnang memang macam tengah pening2 sket. saba2 yea.

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lahh kesiannya... sorry ya.. terbz skit..

Redbloodsnow berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zie hari tu lg teruk. blog org lain dlm nuffnang account zie n my blogs semua hilang. pastuh duit nuffnang pun turut zero.

but now dh back to normal n duit pun dh ada lg. apa yg penting kena bg ticket kat nuffnang.

sekejap je dorg fix it taw. tak sampai 30 minit :)

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rasa2 nuff tak gitu kot. dia ader low dia tak boleh sesuka hati.. nnti kena hentam..

Adam Idris berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kes kena nuffnang kene hack kot, tapi rasanya dah okay kan?

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yup dah OK... TQ

tiefazatie berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anta je tiket ke nuffnang nie..

khairul berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak p mana kot duit tu..nanti mai balik ler tu

miZz_nizZ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aritu aku pon kalut biler tgk nuff aku ksong! ble tnye nuff, die kate under constraction...fuuhhh..slmt!haha