Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Jumaat, 26 Ogos 2011

GOOGLE TRANSLET PLS ALERT!!!!

ni yang kutooo hangit ni tentang google translate. harap2 Goole Malaysia alert ttg ayat ni.. tak tau lah kalu org tu dah terlalu anti Melayu sanggup diorg buat mcm gini.. nk tau ikut step2 dibawah....

1) pergi ker Google Translate pilih bahasa English dan Malay

2) taip ayat boob

3) kemudian taip ayat boobs, cuma korg tambah s jer dihujung ayat tu..

 so apa korg dapt? mcm tak percaya yer...

sumber: BlogAbi
 lain ayat : Beatles

14 ulasan:

alepridz berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

orang bodoh

melayu

=.=!

budus punyer kamus...

guna kamus ni ok skit...

http://www.citcat.com/

pilih translate...

mindaKhayaLan berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ish2...nak kena dorg ni..hmm

Myera Nyera berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

O.M.G.




melayu?? .......

(speechless)

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm pund...

mr.kylephytrie berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

siot towl....!!!! sapa yg bertanggungjawab eak??

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

org Malaysia gak yg buat

azman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kat bawah translate tu klik offensive jer...ada lah tu yg dengki...

Kucing Serius. berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Apa benda je yang Melayu tak marah. LOL.

Chill. I guess we can make a letter to DBP at least,complain about the situation :)

N. A Hamzah berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cam naharam punye google.

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

google btul tp org dlam tu jer yg mcm pundek...

Kakkoii berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kesengalan tahap gaban..

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sia[pa lah yg nak complen yer... kutooo tak tau lah... atau hantar memorandum jer..

Miss Uya berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kita tag reramai kat blog sampaila ade org kesah pasal ni...

rasenye dorang lagi bodoh sebab tak tahu makna bodoh dlm english~

Saiazuan berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

#LOL menunjukkan google translate blum cukup bgus..