Pages

Friday, 26 August 2011

GOOGLE TRANSLET PLS ALERT!!!!

ni yang kutooo hangit ni tentang google translate. harap2 Goole Malaysia alert ttg ayat ni.. tak tau lah kalu org tu dah terlalu anti Melayu sanggup diorg buat mcm gini.. nk tau ikut step2 dibawah....

1) pergi ker Google Translate pilih bahasa English dan Malay

2) taip ayat boob

3) kemudian taip ayat boobs, cuma korg tambah s jer dihujung ayat tu..

 so apa korg dapt? mcm tak percaya yer...

sumber: BlogAbi
 lain ayat : Beatles

14 comments:

alepridz said...

orang bodoh

melayu

=.=!

budus punyer kamus...

guna kamus ni ok skit...

http://www.citcat.com/

pilih translate...

mindaKhayaLan said...

ish2...nak kena dorg ni..hmm

Myera Nyera said...

O.M.G.




melayu?? .......

(speechless)

kutoOobambOo / ericoanaci said...

mcm pund...

mr.kylephytrie said...

siot towl....!!!! sapa yg bertanggungjawab eak??

kutoOobambOo / ericoanaci said...

org Malaysia gak yg buat

azman said...

Kat bawah translate tu klik offensive jer...ada lah tu yg dengki...

Kucing Serius. said...

Apa benda je yang Melayu tak marah. LOL.

Chill. I guess we can make a letter to DBP at least,complain about the situation :)

N. A Hamzah said...

cam naharam punye google.

kutoOobambOo / ericoanaci said...

google btul tp org dlam tu jer yg mcm pundek...

Kakkoii said...

Kesengalan tahap gaban..

kutoOobambOo / ericoanaci said...

sia[pa lah yg nak complen yer... kutooo tak tau lah... atau hantar memorandum jer..

Miss Uya said...

kita tag reramai kat blog sampaila ade org kesah pasal ni...

rasenye dorang lagi bodoh sebab tak tahu makna bodoh dlm english~

Saiazuan said...

#LOL menunjukkan google translate blum cukup bgus..