Pages

Wednesday, 24 August 2011

Mamee Monster


Siapa lah yg tak kenal dgn snek / jajan panggilan org Johor Mamee Monster skrg ni tgh sebok2 buat kempen. Jajan ni memang kutooo paling suka sekali time kecik2 dulu. tp kauntiti dulu tak sebanyak sekarang dan murah tp rasanyz still sama, yelah kos nak buat kan tak semurah dulu, kutooo paham semua tuuuu.. tp aper pun balik ni nak g beli lah satu.. hu3

tuk santapan korg ni kutooo bagi korg tonton video ni






LIKE DI FACEBOOK>> MAMEE MONSTER <<

4 comments:

ZouL said...

Mamee Monsterrrr.dulu 20sen je..sekarang dah mahal

kutoOobambOo / ericoanaci said...

semua barg naik....

reeShahz's said...

tigepocenn jek lhaa naik ehee:)

kutoOobambOo / ericoanaci said...

tp sikit