Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Isnin, 22 Ogos 2011

Peh Tak Ku Sangka Cik epal pya Feedjit Live...


salam siapa yg tak kenal cik epel yerk atau pernah terjumpa blog ni mmg diketogorikan sebahgai .... no komen. tp apa yg menuja kan kutooo cik epel ni follower dia lebih 20k.. peh kalah si bloger tu...kutooo disini nak mengucapkan tahnia kepada cik epal kerana samapai ketahap ni..




benda nilah yg membuat kutooo teruja terkunja2 sebb setiap saat ader jer org dtg melawat.. tahiah

lps post entry ni trus komen dkt fb cik epal



8 ulasan:

Phat berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah meriah la hidup hehe..jom join segmen aku jom

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

cik EPAL berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeke? tak pernah pulak nak tengok. pasang je wdget tu. muahahaha


btw, thanks lah sebab sudi baca blog cik epal yang tak semenggah tu =p

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HE3.. LPS2 MESTI TGK LHYER PERGERAKKAN DKT FEEDJIT TU.. HU3 LAJU MACM AIR YG DERAS

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

-->kalah si blogger tu??

bole tau blogger mana yg dimaksudkan tu..hehehe

ZouL berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hebat cikepal ye..hehehe

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tau tak per..

✿....rossa alina....✿ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sape xkenal cik epal..ye dak?? :)

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ye dak aper tu?? hu3 nk tau jugak