Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Sabtu, 17 September 2011

500 Macam 500 Tahun

Amin... dngan izin nya pengikut kutooo dah bertambah... mungkin agak slow kerana disebabkan musim raya yg belum abis lagi.. dan keje kat opis yg banyak.. tak sempat nk blog walking.. balik umah pun dah penat..



mmg tahnia di ucapka kepada "INOVASIPINTAR" kerana berjaya ikut kutooo yg ker 500 follwer.
bila dibuka jer blog dia kebanyakan mengutarakan ttng bab UJIAN SPM dan PMR, arap adik yg seankatan dgn tu leh lah bc soalan yg di postkan tu... rasa ni Cikgu lah... tp apa pun kutooo follw sana dan dapati follw nya juga hampir 500 follower.. so kutooo follwr yg ke 495.. emmm tak dptlh masuk entry yg ker 500.. tp apa pun nanti msuk kan lah yer... hu3

Juga kutooo berterima kasih pada yang lain:
amieza eizattie: ni mana link dia tak jumpa? sorry
Qirafni mana link dia tak jumpa? sorry
hidung palsu itu akuni mana link dia tak jumpa? sorry
sHaTni mana link dia tak jumpa? sorry

13 ulasan:

nick dot anis berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah..keep it up n happy blogging:-)

ArulchelseA berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kutoo bukn follower aku yg ke 500 ke..hehe.. tahniah dah 500..

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq

misz zatty berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq kutoo,,hehhehe

misz zatty berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq kutoo..hehhehe

khairul berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah..keep on blogging yer

Norashiqin Kamaruzaman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalam kutoo...heheh...saya pon agak baru....heheh, blog ni wujud dah lama...tp bulan 2 aritu bawu aktif...heheh nampak kutoo cam lebih berpengalaman...mintak tunjuk ajar gak eyh... ;) thanx tag BL.... =)

Lyssa Faizureen berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh . tahniah lah ^^

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nk tffu 1000 bila lah lagi yerk

smarthalal berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalam..
terimakasih tuan blog
saya jadi follower ke 500 awak..

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak lama lagi bole cukupkan 1000

Edy Zaidi berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah2..mantap tu beb

khairul berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah 502 tu bro !