Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Jumaat, 9 September 2011

Benar (Kutoo Duyong): Berkepala Manusia Berbadan Kutooo! Selisih!!!

Sumber Utama Ninie
Mula-mula kalau korg bc entry ni mmg tak percaya 100%, pernah ke korg jumpa satu spesies kepalanya manusia bahagian badan pula macam kutooo? pelik kan? kita selalu dgr ttg ikan duyong (kepala manusia badan ikan) tp ni lain sikit, leh gempak satu dunia. 

Tp klu korang nak tau gak gambar dan bukti spesies yg pelik tp benar gambar nya ada dibawah ni... 

INGAT HANYA MEREKA YANG BETUL2 BERANI SAHAJA YG BOLEH TGK, KUTOOO TAK BERTANGGUNGJAWAB, TAKUT2 ADA KESAN PADA SIPEMBACA. AWAS!!!

Memang sah korang berani, CAYALAH!!!.. doodle ni cik Ninie buat special tuk kutooo sebab  kutooo ader request tuk wat satu doodle. tak tau pulak time tu Cik Ninie tgh join salah satu contest.. dah nasib kutooo (apa lg sukalh kutooo)

ni kutooobamboo gelarkan nya Kutooo Duyung (ikan duyung utk kepala manusia badan ikan)
kutooo mmg tak tau malu suh cik Ninie buat doodle. request dkt shotmix dia jer.. hu3

p/s:  Cik Ninie ni tgh join contest, arap korag g lah jengok2 <<sini>>  bgi support supaya leh menang.

2 ulasan:

Ninie berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehehehe.....

ZouL berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..ingtkan betol2 td...doodle rupenye hahahahah..terkene eden.