Pages

Sunday, 4 September 2011

Berita Gembira & Berita Sedih

Berita gembiranya adalah kutooobamboo baru buat page di Facebook. Chomel tak gambar kutoopink tu hu3


tp yg sedih nya kutooobamboo nak buat bawah ni tak pandai... ader sesiapa leh ajar tak?
cik epal jgn marah yer kutooobamboo curi gambar kat blog awk.... nak buat sample jer. minat sangat kat cikepal. blogger paling top..

bukti link psl cikepal : http://kutooobamboo.blogspot.com/2011/08/peh-tak-ku-sangka-cik-epal-pya-feedjit.html

ader sesiapa leh tolong... nti ader lah habuan nya.. hu3. alah kasik link pun tak per.. yg penting kutooo berjaya buat like Facebook tu..

6 comments:

~ pEJuAnG CiNtA ~ said...

but kat sini http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/ guna url fan page fb tu ~

ku-cit said...

tolong tengok je bole??? eheheeh

kutoOobambOo / ericoanaci said...

hampeh...

Mia Liana said...

cuba tengok ni... pilih la like badge tu... adjust setting dia...

https://www.facebook.com/badges/

APAN said...

rasanya mungkin dah ada tutorial kot...try cari dulu bro :)

Terbelog said...

http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/

tuka ke url fan page kamu

ambil kod dan tampal macam biasa