Pages

Tuesday, 13 September 2011

Korang Dapat Mesej ini tak?

Seperti biasa pagi2 cek nuffnang ada penambahan ker tak?
emm penambahan tu tak der tapi ada probelm lah.. 
dpt mesj...


"Oops! There was an error with the database query. Please retry what you were doing, and if this persists, contact our Helpdesk."

apabila telah di translate ke Malay
''Oops! Terdapat ralat dengan permintaan pangkalan data. Sila cuba semula apa yang anda lakukan, dan jika ini berterusan, hubungi Helpdesk kami.''


yg kutooo kurang paham dengan maksud ini ''There was an error with the database query'' tu ayat kita yg salah database atau dr pihak nuffnang..

Nampak ker tak, klu tak nampak besar kan click tu BESAR.


dah hantar mesej dkt nuffnag ttg hal ni.. kita tggu lah apa keputusan nya...

12 comments:

khairul said...

o ya ka x persan lak sy ttg mesej ni

Mila Ahmad said...

saya pun ada dpt gak msg mcm 2 dan hantar pertanyaan kt nuffnang tapi masih belum dpt jawapan..igtkan saya sorg je yg dpt mcm 2..risau dah ni

Anonymous said...

Joyyah nak follow tapi button follow pun takde..hehehe...nice blog..I'm also from batu pahat...

kutoOobambOo / ericoanaci said...

joyyah tak per.. nti leh bukak.. mby conection sana ader promblm

Syed Azharul Asriq said...

Nampaknya aku pun menghadapi masalah sama....masalah server Nuffnang lah tu kot

Terbelog said...

sama gak
nanti ok la kot

Aimifiqa said...

eh samela. dah anta ticket juga

ArulchelseA said...

tk tau la plak.. kih kih kih

Shaherah said...

shera tak perasan.. jarang bukk.. >.<"

Nor Fadila Rosli said...

ila perasan jugak..
erm nak follow boleh?
heee..tumpang lalu...:>

nanti jemputlah ke blog kecik ila..
xpe, xde pintu pun..masuk je..

hppy blogging..

http://blogakufadila.blogspot.com

Mia Liana said...

tak perasan pulak... server tengah maintenance tu agaknya...

tiefazatie said...

cm xde pun..hihi