Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Selasa, 13 September 2011

Korang Dapat Mesej ini tak?

Seperti biasa pagi2 cek nuffnang ada penambahan ker tak?
emm penambahan tu tak der tapi ada probelm lah.. 
dpt mesj...


"Oops! There was an error with the database query. Please retry what you were doing, and if this persists, contact our Helpdesk."

apabila telah di translate ke Malay
''Oops! Terdapat ralat dengan permintaan pangkalan data. Sila cuba semula apa yang anda lakukan, dan jika ini berterusan, hubungi Helpdesk kami.''


yg kutooo kurang paham dengan maksud ini ''There was an error with the database query'' tu ayat kita yg salah database atau dr pihak nuffnang..

Nampak ker tak, klu tak nampak besar kan click tu BESAR.


dah hantar mesej dkt nuffnag ttg hal ni.. kita tggu lah apa keputusan nya...

12 ulasan:

khairul berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

o ya ka x persan lak sy ttg mesej ni

Mila Ahmad berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun ada dpt gak msg mcm 2 dan hantar pertanyaan kt nuffnang tapi masih belum dpt jawapan..igtkan saya sorg je yg dpt mcm 2..risau dah ni

Joyyah berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Joyyah nak follow tapi button follow pun takde..hehehe...nice blog..I'm also from batu pahat...

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

joyyah tak per.. nti leh bukak.. mby conection sana ader promblm

Syed Azharul Asriq berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nampaknya aku pun menghadapi masalah sama....masalah server Nuffnang lah tu kot

Terbelog berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama gak
nanti ok la kot

Aimifiqa berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh samela. dah anta ticket juga

ArulchelseA berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tk tau la plak.. kih kih kih

Shaherah berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

shera tak perasan.. jarang bukk.. >.<"

Nor Fadila Rosli berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ila perasan jugak..
erm nak follow boleh?
heee..tumpang lalu...:>

nanti jemputlah ke blog kecik ila..
xpe, xde pintu pun..masuk je..

hppy blogging..

http://blogakufadila.blogspot.com

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak perasan pulak... server tengah maintenance tu agaknya...

tiefazatie berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cm xde pun..hihi