Pages

Wednesday, 21 September 2011

Tutti Frutti

Semalam punya citer..
Apa itu Tutti Frutti? kutooo bamboo baru jer jumpa benda ni dkt video lagi "Cinta Muka Buku" nyanyian oleh Najwa. apa yang special sangat Tutti Frutti ni? dari mana asal? dan apa menu2 dia? emm semua jadi tanda tanya.. sedap ker? yang penting Halal ker tak?


Teringin nak try pun ader tapi dekat mana?

Hari ini punya citer...
Nak pergi keja dekat area UDA lalulah dekat Angsana.. tiba2 teperasan baner Tutti Frutti akan dibuka.. emmm pikir2 kan balik macam pernah nampak benda ni.. owwww.. semalam ada tgk video clip Cinta Muka Buku ada wat shoot dkt Tuttu Fruitti.. baca alamat dia. 30, Jalan padi Emas 2, BBU... emmm mmg tiap2 hari g keja lalu jalan ni... pandag kanan, pandang kiri.. opssss he3 terjumpa daa... (dalam hati.. tgk lah lps gaji aku serbu sana..hu2)

Apa yang menu paling sedap?.. tak payahlah kutooo tersipul2 pilih... he3. buat macam sebelum ni pernah beli, padahal tak pernah pun.

5 comments:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

mahal >< takot naa amek banyak banyak :DD


http://syazanasani.com

niesasukasuki said...

mahal tp sedap !

khairul said...

singgah lepas terok kena hacked

Mia Liana said...

belum cuba lagi..

kutoOobambOo / ericoanaci said...

mahal kalu sedap oklah.. tapi mana menu yg sedap?