Pages

Monday, 31 October 2011

Cash out Nuffnang RM50,00 dan Churp-Churp RM100.00

Pehh tajuk memang gempak tapi buat julung kali nya Nuffnang dan Churp-churp kutooo ada peningkatan, tak banyaklah tapi berbaloi juga.. yang best nya Nuffnang kutooo dah boleh cash-out tp kalu cash-out pun tak berbaloi.. yang tak best nya kutooo kena tggu RM100.00 baru rasa.. tunggu lagi.. hu3

click tuk lebih besar
Ni lagi best churp-churp dah RM61.88 dalam masa yang singkat jer.. tapi yg tak best nya over RM100.00 baru boleh cash-out.. tunggu lagii..

tapi kepada blogger yang dah lama tu segan juga kutooo nk tunjukkan pendapatan kutooo ni, harap korang paham yer.... tp kepada blogger baru berusahalah dengan kesabaran pasti anda berjaya kelak..

6 comments:

cik wanie Lovela (CWL) said...

banyaknya cash.woo nak

kutoOobambOo / ericoanaci said...

belum cash out lagi

Ku Azhar said...

xpe2...meh nk tlng klik lg! :)

Nyamuk Terbang said...

kiter pn xleh cash out lg
^^

khairul said...

leh blanja roti canai bro

dean said...

best sangat baca entry awak yang pasal churp2 and nuffnang ,, and pas tu saya rasa berminat lak nak wat churp2 n nuffnang ..tapi kan saya tengok cash saya macam tak gerak2 , sen2 jer, sedih sangat.. wht happen aek ?..