Pages

Friday, 28 October 2011

Nak buat ebook tapi tak pandai.. terbaik...


Mungkin korang semua tahu apa itu ebook? mesti antara korg pernah search "cara buat ebook", "belajar buat ebook" atau apa-apa sajalah yang mengenai ebook. tapi satu hapak pun tarajumpa? yang jumpa kebanyakkan penjualan ebook. Kebanyakan nak tau kena beli. kalau murah tak pe ni hampir RM50.00. entah betul ke tak. Bila beli jer takut2 kena tipu. tapi kenapa tak ada toturial free yerk? hampe betul lah..

Tp nak ingatkan korang jugak penjualan ebook ni kebanyakan benda-benda yang kita sendiri pun boleh dapat percuma dengan search dekat internet. contohnya cara buat blog, cara pasang iklan dan lain-lain. semua tu tak payah lagi nak beli ebook membazir...

yang kutooo hairan cara nak buat ebook tak pulak nak diajar!!!

2 comments:

wanie said...

try ni....sy x pena try lgi...
tpi tdy da tolong cari utk kamu satu sofware nak buat ebook nih
sila try kalau sudi

www.ebookcompiler.com/

lwt sya jga ya!
http://kookick.blogspot.com/

kutoOobambOo / ericoanaci said...

tq.. tp still kena beli gak kan..