Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Jumaat, 4 November 2011

Apaakan terjadi pada Nuffnang! Blogger Dynamic Blog

Mesti para-para blogger sekalian ada dapat "Blogger News" dari Gmail


 bila dah baca2 dia suruh kita lihat LEARN MORE


lps tu try korg masukkan blog anda, dan akan ada satu perubahn besar


contoh Sebelum:
dan selepas perubahn:


video:


persoalan nya sekarang mana Nuffang nak letak iklan? atau side iklan2 yang menjadi pendapatan sebagai blogger?

6 ulasan:

mirakim berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

so,x pyhla nk ikt..nty blog kite jd x lawa..huhu

Cik Kasih berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

entah la sy..hik3

APAN berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erm...kalau guna template dynamic view tu mmg x boleh pasang widget lain...mungkin akan diupdate oleh pihak blogger lagi lpas ni kot.so, kalau nak pasang iklan, guna la template biase je.huhu...

khairul berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

x berani aku nk cuba bro

wahida berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam..tengs drop by my blog...dah follow sekali lom? kalu belum moh la follow..

follow sini terus...

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul2. takut nak cuba