Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Rabu, 2 November 2011

Gosip: Korang Nak Tau Jaah...

Ehh nk buat entry ni pun rasa segan2. tapi kutooo bukan stail org macam ni suka sangat citer2 panas dan gosip...

Korang nak tau apa yang kutooo bamboo buat tak menjadi2. kalu didgr citer ni conform korg sakit hati punya,, selamat lah sekarag ni bukan taime bulan puasa.. kalutak bertambah2 dosa dibuatnya

##

Adalah hari tu kutoo try2 buat benda ni tak menjadi2. sampai kutooo create account baru tuk dapat kan benda ni.. tp still tak boleh

##

sini cik jah.. rapat2.. takut org lain dgr.. ni bukan nak cakap tapi perkara ni betul2 terjadi.... mehlah cik jahm rapat lagi sikit.. 

##

kenapa lah kutooo buat GoogleASense tak pernah jadi2.. 
 ni kutooo tunjukkan apa sebabnya kutooo nak buat google Adsense tak jadi..


hanya disebabkan bahasa Google AdSense tak terima kutooo.. hampeh..

#*%@# - maki hamun...

2 ulasan: