Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Rabu, 16 November 2011

Lelong Kastam

Ingin rasanya kutooo membeli barang lelong dengan harga murah seperti kereta... apa faedahnya? ohhh banyak faedahnya 1st barang yg kita beli itu tidak merugikan sekirangan harga lelong itu jauh lebih murah dan kedua nya kita nak jual balik pun UNTONG... ohhh agak2 nya nilah yang dilakukan oleh pembeli kereta lelong kastam... 

tp kepada pembeli jangan risau tentang kereta lelong kastam kerana no plat kereta telah di register kpd no baru. so tak payah risau sekiranya kereta yg anda beli itu sebenrnya kereta gangster pailang...

salah satu kereta gangter yg di tembak. apa kena mengena gambar ni dgn citer aku yer.. ha3
so kena hati2 apabila membeli. tanya dulu kenapa kereta ini dirampas.. mana tau kereta berkenaan digunakan untuk seludup benda haram sperti arak atau babi... hu3 selisis ??? empat puluh empat.. 

pic ni curi dekat Gilamodified tp bukan pasal dia beli dekat kastam tp cuma tgk jer blog Bro ni, byk citer pasal kereta. tp bukan pasal kereta lelong kastam.. baca2 lah yer...  sje jer lari dari topik.
kepada sesiapa yang berminat lihat lah info Lelongan kereta kastam : http://www.customskl.gov.my/
atau blogger paling popular ttg kereta lelong kastam : http://kadikluang.blogspot.com/

3 ulasan:

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lebih selamat beli baru je.... lebih meyakinkan dan ada warranty...

khairul berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

TQ bro tolong promote hehe

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mialiana: tp klu nak untung bli dkt kastam

Khairul: alah biasa lah