Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Khamis, 10 November 2011

Satu Lagi Keluaran YouTube "Made by Malaysian" matluthfi90

Kutooo agak terlambat untuk SUBSCRIBE dan menonton koleksi video matluthfi90. Apa yang menariknya adalah si mamat ni dapat mengelakkan hati kutooo yang tengah boring dan banyak juga pengajaran yang disampaikan berjaya membuat kutooo termenung seketika.


bukan mudah nak menghasilkan video yg bekualiti sebegini. ok lah tanpa membuang masa lihat lah satu persatu video yg dihasilkan oleh matluthfi90 dan rakan-rakannya...


Silah tonton satu persatu tuk paham maksud yg disampaikan

Pertama






Kedua



7 ulasan:

Phat berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku dah try buat video tapi kejung la..x nmpk neutral hahaha.....sebab aku ni pemalu kot

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu maknaya tak berbakat.. hahaha

Zar_ita J berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah tengok.... bagus laa idea die ni...

wahida berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak dpt tgk..kena blocked...huhu...

khairul berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg berbakat la dia

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ramai peminat dia ni... terlalu berbakat...

nurul fatin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nurul salah seorg peminat dia.. sgt sempoi la video2 dia.. paling penting, banyak mesej yang disampaikan.. :)