Pages

REZEKI

Click for more

Friday, December 23, 2011

Kalkulator Berat Jisim Badan

Tadi kutooo tekan SINI tuk tahu berat badan ideal kutooo peh ingatkan berat badan kutooo ni ok tapi emm mcm tak percaya jer result nya sebab kutooo ni macho org nya n tinggi lampai.. tak kan lah berat cam gambr kat bawa tu mustahil... siapa yg kenal dgn kutooo pasti tahu / menidakkan gambar yang dibawah ni.. tp tak per kalu korg nak try DISINI tp kalu terlebih berat tu paham2 jelah 

amalkan cara hidup sihat TUTORIAL AMALAN HIDUP SIHAT


Budak baju merah tu bukan saiz kutooo yer kutooo kurus tau., jgn tergoda dgn gambar diatas