Pages

Friday, 23 December 2011

Kalkulator Berat Jisim Badan

Tadi kutooo tekan SINI tuk tahu berat badan ideal kutooo peh ingatkan berat badan kutooo ni ok tapi emm mcm tak percaya jer result nya sebab kutooo ni macho org nya n tinggi lampai.. tak kan lah berat cam gambr kat bawa tu mustahil... siapa yg kenal dgn kutooo pasti tahu / menidakkan gambar yang dibawah ni.. tp tak per kalu korg nak try DISINI tp kalu terlebih berat tu paham2 jelah 

amalkan cara hidup sihat TUTORIAL AMALAN HIDUP SIHAT


Budak baju merah tu bukan saiz kutooo yer kutooo kurus tau., jgn tergoda dgn gambar diatas

5 comments:

khairul said...

info baguih ni

orido said...

sedarlah diri tu gemok.

kutoOobambOo / ericoanaci said...

tak.. cuma tgk gambar belah kanan tu tu kan kutooo

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini & follow .. =)

Prettywrite said...

hahah..nak cuba gak lah..