Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Jumaat, 23 Disember 2011

Kalkulator Berat Jisim Badan

Tadi kutooo tekan SINI tuk tahu berat badan ideal kutooo peh ingatkan berat badan kutooo ni ok tapi emm mcm tak percaya jer result nya sebab kutooo ni macho org nya n tinggi lampai.. tak kan lah berat cam gambr kat bawa tu mustahil... siapa yg kenal dgn kutooo pasti tahu / menidakkan gambar yang dibawah ni.. tp tak per kalu korg nak try DISINI tp kalu terlebih berat tu paham2 jelah 

amalkan cara hidup sihat TUTORIAL AMALAN HIDUP SIHAT


Budak baju merah tu bukan saiz kutooo yer kutooo kurus tau., jgn tergoda dgn gambar diatas

5 ulasan:

khairul berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

info baguih ni

orido berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedarlah diri tu gemok.

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak.. cuma tgk gambar belah kanan tu tu kan kutooo

Niena Sofea berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam kenal ..

Niena singgah sini & follow .. =)

Prettywrite berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahah..nak cuba gak lah..