Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Selasa, 13 Disember 2011

Tips Bagaimana Mahu Beli Hanphone Murah yang Original


Handphone ni kutooo beli di Singapore beli pada tahun January 2010 2nd SG300.00 = RM690.. memang berbaloi beli tepon dkt Singapore ni kerana di Malaysia Satio 2nd masa tu harga cecah RM800.00, so tanpa dipikr panjnag kotooo sebatlah tepon ni beli di Singapore. Kenapa murah? Sebabnya teknologi disana lagi maju dari kita, tepon2 jenis macam gini dah tak laku pasal tu diorg jual murah..
Ini adalah salah satu hanphone kegemaran kutooo tp kutooo akan cari di Singapore jer dekat sana kan murah2 and original.. tp kalu korang sukak gak nak beli klick lah SINI.. mana tau dapat murah..

7 ulasan:

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mentang2 nak dpt bonus...jom ramai2 kt shoping hp kat sana...

Alan Rizque berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Serius murah. Kawan aku beli netbook kat Singapore dalam RM500 jer..

Lelaki Ini berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

murahnya!
segera la nak pg singpore!

khairul berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awat la tempat kita ni mahai sgt

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HU3.. brg3 gadget sana mmg murah.. kan sana teknologi yg latest2 sampai dulu dari kita...

Afzainizam berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ooohhhh kalau kita lihat pun cokia made in china boleh tahan gak... cuma setakat mana bleh tahan lama.tak tau lahhhh hand phone aku ni dah masuk 2 tahun dah ok ajerrr... alahaiiii pakai buang ajerr harga pun murah... itu ajerr yang aku mampu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim kereta

chegu abbas berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@khairul...aku sokong ....pasaipa la sini mahai sangat...hurmmm