Pages

Friday, 20 January 2012

AkuJimat vs AngryBird

Games AkuJimat buatan Malaysia??? akan besaing dengan Game AngryBird?? 
Apa yang menghairankan Game AkuJimat ni adalah ada kena mengena dengan seseorang individu berpengaruh di Malaysia... 

Kalau korang download and play korang akan faham lah apa kutooo nak citer... siapa manuasia lah yang buat Game Fitnah ni...

Hanya untuk Produk Apple : Download

5 comments:

MuaRsTiLo said...

tak nk download :P

Afzainizam said...

wahhhhh kena layan gak game ni....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Diy neon Ledd Strip pada kereta

Mia Liana said...

jelesnya... takde ipad... huhuhuhu

afzainizam said...

qaku kena belajar main nyerr dgan adik aku lepas ni... pasal masih tak pandai mainnyerr lg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
demam hyperthermia hypothermia

ku-cit said...

dah tak bole download lg la game ni..