Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Jumaat, 20 Januari 2012

AkuJimat vs AngryBird

Games AkuJimat buatan Malaysia??? akan besaing dengan Game AngryBird?? 
Apa yang menghairankan Game AkuJimat ni adalah ada kena mengena dengan seseorang individu berpengaruh di Malaysia... 

Kalau korang download and play korang akan faham lah apa kutooo nak citer... siapa manuasia lah yang buat Game Fitnah ni...

Hanya untuk Produk Apple : Download

5 ulasan:

MuaRsTiLo berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak nk download :P

Afzainizam berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhhh kena layan gak game ni....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Diy neon Ledd Strip pada kereta

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jelesnya... takde ipad... huhuhuhu

afzainizam berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

qaku kena belajar main nyerr dgan adik aku lepas ni... pasal masih tak pandai mainnyerr lg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
demam hyperthermia hypothermia

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah tak bole download lg la game ni..