Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Khamis, 19 Januari 2012

BLOGLIST BLOGFYNA 2012


Kutooo agak tertarik dengan Segmen ini syarat2 nya kebayakkan syarat TAKPAYAH.... 

Apa yang takpayah tu  BlogFyna... 

Syarat-syarat yang blogfyna kata tak payah..

1) Takpayah nak follw (tp korang sanggup ker tak follw blog ni.. sampai hati :( 
2) Takpayah tag kawan-kawan (mudahkan) ehh susah-susah
3) Tak Payah tarikh tutup? opss salah tak ada tarikh tutup.. hu3

Tp yang blogFyna minta hanyalah.... 
Nama Blog: kutooobamboo blogspot
URL Blog: http://kutooobamboo.blogspot.com
Status: Bujang (he ni saje-je letak mana tau ada hati2 yang terbaca berkenan)

tp nak naya something lah yang ketogori B tu aper yer kurang jelas?

itu jer. tak susah kan.. jom join di SINI

3 ulasan:

apix berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

he3 .. gud luck bro .. erkk! bujang ag terr .. ade kut yang terlekat .. kih3 .. hahaha kidding bro . :P

mizz.miza berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bujang senang erk..?? hehe ...membalas kunjungan...

Afzainizam berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uihhhh mudah benorrr syar pnyertaan tu.... yang pasti bujang.... haiii kena ngaku bujang lerrr kali ni

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
prosedur motorsikal naik flight