Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Selasa, 21 Februari 2012

DUIT NUFFNANG KUTOOO TIBA-TIBA HILANG SELAMANYA...


Waduhh apanak buat ni.. duit yang selama ini kutooo kumpul di Nuffnang tiba-tiba hilang dengan satu click.. kutooo tak bersalah dalam hal ni kutooo nak sangat duit tu yang selama ini dikumpul...

kutooo click dekat tebus wang anda.. tiba-tiba duit yang tak berapa banyak tu hilang menjadi RM0.00,

kemana kah duit tu... hahahah.. sebenarnya kutooo dah tebus duit tu tuk di cash out... Nuffnang antar dekat e-mail kutooo


tunggulah yer yang takseberapan ini.. yang untuk buat pertamakalinya.. harap2 korang yang belum jejak RM50.00 kenalah banyak-banyak bersabar...

6 ulasan:

Rozuan Ismail berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nanti belanja ye

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha2.. tak seberapa hu3

ZouL berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe.tahniah la kutoo..pasni leh try bnda alah ni lak..hehhe

http://tinyurl.com/6lh5e5o

syiela berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah... :) tengah berusaha keras lg ni...

MatahatyCikMentega berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh..best nye..nuffnang kite ta penah pun btambah...hhuu...sedeyyy...

http://matahatycikmentega.blogspot.com

Afzainizam berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

woooo mmg dah dapat hasilnyerrr bagusss betul

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light