Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Sabtu, 4 Februari 2012

Nasik Ayam Penyek kenakan servis 10%?

kasik besar yerk biar terbelik mata
nak cakap panjang2 pun tak guna... hari jumaat lepas kutooo g makan dekat angsana. teringin pulak nak makan Nasik Ayam Penyek.. teringat ada beberap tempat jual ayam penyek.. tetapi tak nak pergi yng dekat atas sekali tu.. tak sedap dan macam ada bau bucuk.. (semlam punya kot) tulah kali terakhir makn dekat situ..

so ari tu teringin nak makan ngan member dekat Restorn Ayam Penyek ynag baru dibuka di Angsana juga tapi lain tingkat.. member pun ada perasan ada Restrn bru bukak... nk trylah sedap ker tak sedap.. hu3


semasa naik lif nk ketempat tu kutooo dan member2 naik tingkt 4 (kenny rogers) tuk tengok kakak budak pratikal tempat kutooo kerja.. hu3, dengar citer cun macm dak prctil tu.. sajer jer nk cuci mata. tapi tengok kt dlm liff pun dah nampak kenny rogers tu... so kutooo main naik turun liff lah.. he3 (nakal2)

lps 2 kali tengok dan tak jumpa2.. kutooo n member terus g cri ayam nasi penyek... dan tibalah disitu... dan mengambil oder... alangkah tekuzutnya.. menu disitu memeranjatkan kutooo.... dengan harganya...

kenapa menu disini begini yerk... Nasik (lain harga), lauk (lain harga), kuah (lain harga).. semua nya diasingkan harganya... so kalu korng nak makan nasik ayam penyek tu mestilah terbayang kan benda2 ni kan... tp lain disini... 

kenapa tak disatukan Nasi, lauk dan kuah dalam satu harga? kan kalau nak makan mesti ada tiga benda ni.. (ehh susah nak terangkanlah pergilh korng yng dekat2 dengan Angsana mkn dekat situ).

Terbeliakan lagi pic ni biar mata korang terbelik n terjojol keluar
waaduh masak dengan harga dia.. yang pelik nya ada service charge 10% tu... Apa keteria dia sehingga layak kena kan 10%? dah lah Teo O Ais nya RM2.00, rasa sama jer.. lainlh klu letak madu..leh caya lh dengan harga tu... sorry ni bukan KL yerk tau tempat2 5star.. ni Angsana.... 

Si member kutooo ni geram sangat dgn harga dia macam mana yerk nak buat aduan yer? hu3.. sabar lah yer.. 

P/s: Makanan dia ok lah sedap.. tapi rasa  harga boleh dikurangkan lagi.. klu macam ginu baik makan dkt Kenny Rogers leh jumpa awek cun tu.. hu3

5 ulasan:

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah dah ada bdk praktikal cun la...mesti lps ni melekat kat meja je kan...ehehe...

Tanpa Nama berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pembetulan bro...10% tu service caj, bknnya gov caj...

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ishhh... ishhhh... mahalnya... kat plaza angsana plak tu... lebih baik masak sendiri kat rumah..

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ala kalu nk test rasa pun tak kisah..

jaha berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saje tactic nak kaut untun lebey leettew...