Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Khamis, 3 Mei 2012

Promosi Harga Hebat Dari KutoooBamboo!!! Beg Deuter Murah!!!

Entry kali ini memang lain sikit dari entry-entry sebelumnya. Kali ini kutooobamboo nak menjual satu beg yang berjenama DEUTER MODEL: FUTURA 22.. tak payah nak diceritakan tentang beg jenama-jenama ini kerana mereka ada peminat mereka sendiri (alah macam pengumpul setem pun ada peminat mereka sendiri) kerana beg ini banyak keistimewaanya sendiri, termasuklah kutooobamboo hu3.

Korang jangan risau dan ragu-ragu tentang beg ini kerana segala maklumat detail lawati laman web DeuterMalaysia.
Deuter 
Model : Futura 22




RM290.00

Ciri-ciri

Article ID 34201-2840

Weight:2 lbs 12 oz 1260 g
Volume: 1340 cubic inches22 litre
Size:20 / 13 / 9.4 (H x W x D) Inch
52 / 32 / 24 (H x W x D) cm
Material: Deuter-Ripstop 210 / Deuter-Super-Polytex





Aircomfort SystemRaincoverWet PocketShort Back SystemBottom CompartmentExternal PocketsSternum StrapHydration System 3.0 L CompatibleRound Profile Frame


Sekiranya berminat yang berada di area berhampiran Johor Bahru, Bandar Baru Uda, Skudai dan Batu Pahat sila SMS ke No. 012-3639238 (Man) untuk pembelian secara terus (COD) . 
Harga RM290.00 tetap.

@

Pembelian jarak jauh / Post email kan kepada starscream30@lycos.com . 
Harga RM290.00 + courier (+/-RM20.00) - tracking number akan diberikan.

9 ulasan:

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik... tapi mahal la... ada diskaun tak?

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KUTOOOBAMBOO BERNIAGA:
eeehh nak tau mahal ker tak try g Angsana Silver Lady pintu keluar sebelah UO. baru tadi servy RM419.00

Tanpa Nama berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm menarik beg ni

POKOKberGONCANG berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pehhh dah lama cari harga murah macam gini.. nak bli wit tak ada study lagi.. hampeh..

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

siapa cepat dia dapat...

AbgferOz berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heee.. jarang pakai beg beso2 :) slalu travel pown bwak sket je :)

Limousine Hire Melbourne berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hello.. This is very nice pack bag.

man berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice for travel..

Afzainizam berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wooo bleh buat travel untuk jalan jauh ni... galas ajerrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light