Pages

Thursday, 8 March 2012

LIVE STREAMING PROGRAM KHAS SBPA 8 MAC 2012 | TV ONLINE | SIARAN LANGSUNG PROGRAM KHAS SISTEM SARAAN BARU PERKHIDMATAN AWAM (SBPA) 8 MAC 2012 |

LIVE TV1 DISINI ONLINE

Kakitangan awam seluruh negara pasti akan terperanjat dan gembira apabila Datuk Seri Najib Tun Razak dijangka membuat pengumuman amat penting melibatkan perubahan gaji dan skim perkhidmatan kumpualan berkenaan, pagi esok di Putrajaya. Pengumuman itu dijangka dibuat di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) dalam program Perhimpunan Khas Penjawat Awam Bersama Perdana Menteri.

Sebelum ini kerajaan mengumumkan pengenalan Skim Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA) dalam perbentangan Bajet 2012 pada akhir tahun lalu bagi mengantikan Skim Saraan Malaysia (SSM). Pelaksanaan SBPA bagaimanapun terpaksa ditangguhkan berikutan bantahan daripada Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Di Dalam Perkhidmatan Awam (Cuepacs).
Dengar khabar ada kejutan besar dan berita gembira buat semua kakitangan awam. Rancangan khas LIVE STREAMING SBPA 8 MAC 2012 | SIARAN LANGSUNG PROGRAM KHAS SBPA 8 MAC 2012 akan disiarkan pada jam 0950 pagi melalui RTM 1 dan TV3.

LIVE STREAMING SBPA 8 MAC 2012 | SIARAN LANGSUNG PROGRAM KHAS SBPA 8 MAC 2012 LINK 1 (RTM 1)


sumber harrazdani

No comments: