Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Isnin, 2 April 2012

Pencarian Peserta Kempen Mialiana.com Untuk Blogger of the Year DiGi WWWOW Awards 2012 - Sticky Post


Voting Session
23 April - 13 May 2012

Kempen Mialiana datang lagi..... teringat pulak iklan "TORA DATANG LAGI..." beli TORA dapat mainan ha3.. 

sory yerk ni bukan nk citer pasal kak Mialiana nak jadi ikon untuk "TORA DATANG LAGI" ha2 memang jahat tul kutooo ni yer , ni pasal Kak Mialiana nk sertai "Blogger of the Year DiGi WWWOW Awards 2012" untuk kali keduanya.. untuk makluman korang Mialiana ni tahun lepas mendapat tempat di DiGi WWWOW tau.. dan kutooo ada membuat promosi kutooo dapat DISINI, DISANA, DISITU, & DISITUT ha2 jgn jeles..

so kali ni nak mintak korang support mialiana.. sekurang-kurangnya dapat no. 1... insyaallah... baca DISINI tuk teruskan impian mialiana...

2 ulasan:

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhh touchingnya.. siap buat entri lagi...

p/s: sebenarnya tugasan kedua akan buat entri pada hari voting... awal betul dah buat entri...

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ala sikit2 jer