Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Selasa, 24 Julai 2012

5 Sebab Kutooo Tak Angkat Tepon

Ada 5 sebab kenapa kutooobamboo tak angkat telephone semasa call masuk, mby korang pun ada sebb yang serupa macam kutooo kan...


 JOM LAWAT MR PETAK

6 ulasan:

A'ishah Kamaludin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel kartun..
betol, samelah kite.. kalau tdo mati tu, mintak maaplah

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha2.. tak lah comel mana. baru2 nak belajar... tq

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo tgh kencing ke berak, angkat tak??? ehehe

Muar berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha alasan ni je ?tmbh lagi satu ,kalau tak suka ckp dgn org tu .hehe

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kucit- angkat apa? taik ker.. he3

Muar- hu3 yer tak yerk juga..