Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Selasa, 3 Julai 2012

uncleseekers

Ya anda kenal uncleseekers? kalau baru tau mmg anda ketinggalan zaman, sekarang ni uncleseekers telah menjadi carta teratas view dalam mana2 blogger terkenal di Malaysia ini. Melihat page view dia pasti si blogger prass giler ngongeng dekat rumah kenapa view dia begitu melonjak baru2 ini.. follower nya takde lah beribu-riban dan entrynya bukan lah citer poyo n citer pribadi tau politik.... tapi...

hang nak tau carilah sendiri... malas lah nk letak link dia..

apa2 pun kutooo sememangnya dah lama follw blog ini.. tp bru perasaan.. 


Tiada ulasan: