Pages

Friday, 17 August 2012

Hari Ini Hari Jadi Kutooo

Salam Ramadhan dan Salam Hari Raya kepada semua pembaca blog ini... ehh lupa lak nk ucap kan Salam Hari Jadi kutooo yang ke 2*tahun.. he3.. untung lah dapat birthday hari ini Hari Jumaat, Bulan Puase, Last cuti hari ni, mby mlm tdy mlm lailatulqadar.. he3 and lps tu ujung-ujung nak raya plak tu... masyuk... 

so kutooo hadiah kan pembaca lukisan doodle ni tuk diganti kan sebagai kad hari jadi n kad raya sekali.






7 comments:

Irah said...

selamat hari jadi dan selamat hari raya :)
follow sini

ZouL said...

selamat hari jadi ya Kutooo

Crew Fathi said...

hehe... Selamat hari ulang tahun kelahiran anda.. Dan Selamat Hari Raya yang akan menjelma nanti.. =)

kutoOobambOo / ericoanaci said...

sama2 follw gak

kutoOobambOo / ericoanaci said...

tq....

kutoOobambOo / ericoanaci said...

sama n selamat hari raya gak

Mia Liana said...

happy belated birthday..... sorry lambat wish..