Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Selasa, 19 November 2013

KEBAIKAN MEROKOK

Hari ni nak cerita tentang rokok. Sebelum tu kutooo nak g tau yang kutooo ni bukan kaki rokok. mintak2 dijauhkan. Sebenarnya ada kebaikan yang korag tak tau. Pelikkan? tu lah lain kali jangan lah pikir setiap keburukan tu tak ada kebaikan atau setiap kebaikan tak ada keburukan. 


semua yang diciptakan ada kedua-dua nya eeeee tiba-tiba kutooo buat ceramah. 



antara kebaikan merokok ni kita ramai kawan yang nak ajak merokok... org yang tak merokok confirmlah tak boleh join sama.. he3.. so kutooo lari jauh2 takkn nk tengok diorg merokok . terutama nya klu ad majlis2..






Sehinggalah ke akhir hayat diorg, mereka pergi pun bersama-sama. tinggal kutooo sorng-sorng lagi.. emmm sedih-sedih ditnggal kan... nak buat macam mana itu pilihan mereka...

tapi antara terbaik untuk kebiakan merokok adalah di dalam tandas. setiap kali kutooo masuk jer tandas confirm tak ada bau-bau yang menenangkan, wangi jer,, tp kalu tengok tandas tu org full juga lah.........


hakikatnya kalau korang nak tau ni adalah salah satu kebaikan merokok. Perokok ni kalau diorg masuk tandas konfirm diorg akan merokok, katanya dkt tandas lain sikit feel dia. nak ilangkan bau-bauan... tapi ada seperkara yang diorg tau tp buat-buat tak tau.. jeng jeng jeng.. jom kita ngendap apa perokok buat dalam tandas lama2... he3.... lariks...


APA LAGI KOMEN-KOMEN.. HE3

13 ulasan:

mediasiber berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha...mmg ada kebaikannya ye merokok nie..
artikel yang berkualiti..
salam persahabatan dari blog mediasiber

artikel menarik baru dari mediasiber [panas]Nurul Syuhada dan isu Bintulu Daif!!!

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq.. he3 sebar-kan lah yer.. tq tq

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dalam buruk ada baiknya jugak ehhh...ahahah

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dalam buruk ada baiknya jugak ehh..ahahaha

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha3 sekali komen sudah.. he3

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

komen byk2 la baru meriah..eheheh

Orkid awek berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perokok ni akan cepat rase mengantuk..jadi kalau susah nak tido tu cuba lah..eh2..jangan cuba2 lah..x bagus..:)

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jgn terus tertido sudah.. he3

janajutawansiber berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betol tu,aku dulu seorang perokok hardcore,..memang senang jer kalau nak berkawan ngan sesapa jer,.tapi sejak dah berenti merokok ni kawan2 pun dah tak rajin nak ajak kita melepak sekali ngan diorang,agak sedih jugak lah sebab rasa terpinggir,selalu kalau time boring kitaorang akan mengular jap kat tepi tangga opis layan sebatang dua rokok,..tapi itu dulu,sekarang dah tak lagi..apa2 hal pun yang penting sekarang ni, jantung aku rasa sihat alhamdullilah

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terbaik lah bro sekurg2 nya bro dah tinggal kan budaya hardcore merokok tu. so skrg mesti dah ada perubahan terutamanya duit poket kita tak membazir beli benda2 tu,, tq krn respond..

Tanpa Nama berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

merokok hukumnya makruh menurut hukum syarak.kebaikannya ialah hasil cukai yng diperolehi dapat menjana pendapatan negara dan dr pendapatan ini dapat menampung pelbagai perbelanjaan negara termasok membayar gaji kepada orang2 ynag tidak merokok

Elih Japahar berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Entahlah ni kebaikan ke apa, aku dah lama tinggalkan zaman merokok ni..banyak toilet ada warning 'Dilarang Merokok', ignore je lah tu haha..

zuhdi sanusi berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha., nk ckp lbih2 pun xleh gak., sbb aku dlu2 pun isap rkok gak., haha nsib baik skang aku da bnti., rokok da la mhal., duit rokok tu leh wat tukar sportrim tiap2 bulan oo., ckup staun leh jadi tokei sport rim., haha