Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Jumaat, 12 Oktober 2012

Korek Hidung


Setiap manusia tak lepas dari melakukan korek mengorek ni. tapi ari ni kutooo nak tekankan kepada si pegorek hidung yang gemar mengorek hidung di khalayak ramai.


emmm agak keterlaluan tp perkara ini sangat-sangat best... hu3

kutooo tau lah ni satu kewajipan seseorang tuk membersihkan diri dari kotoran. tapi ada batas nya... he3

kepada pengorek hidung tegar janganlah kamu korek hidung dengan cara ini.....







jgn campak di merata-rata tempat..... kalau jatuh dkt lantai tak apalah. ni kena org beb!!.. takkAn nk tgor " sorry taik idung aku terkena dekat ko lah"confirm kena penampar free....





ni lagi satu kes... hati2 lah nak membuang tu. jgn sampai masuk kedalam makann org... dah dia ingat tukang masak tu letak garam lebih pulak..


ni paling best kesat taik hidung dekat didinding-dindng atau di tempat-tempat duduk awam... punca nya kerana taik hidung tu terlalu melekit dan berair.. nak buat bola pun tak jadi, so kesat jer lah mana-mana tempat.. he3




sedar lah sikit siperlaku sekalian, pengotor siotttt tabiat korang ni.... kalau boleh janganlah taik idung korang menggangu orang disekeliling, DIORG PUN NAK HIDUP DGN AMAN... 


emmm kutooo syorkan korang makan jer taik idung korang daripada kasik makan dkt org he3.. kalau ada yang geli tu kutooo syor kan buang dalam tong sampah.. keh keh keh..



sedap tak belacan goreng korang?
-TAMAT-

10 ulasan:

ku-cit berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni mesti kutooo selalu wat mcm tu kan....ehehehe

p/s: pandai kutoo lukiskan...

faten johary berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

giler la dia ni hahahaha

shiyda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha . lawak ! :P yg last tu , yekkk ! :P

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kdg2 dan sorg2 hu

reply p/s: bakat terpendam....

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hidup mesti gile-gile sikit tul tak?

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap rasa mcm belacan goreng..

hainom OKje berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heee.. gelilah kutoo ni.... tapi memang pun berlaku....he...he..

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

geli2 pun betol kan.. he3

Nelly Strange berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yuckkksss ! hahaha

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sukalah tu.. he3