Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Khamis, 19 September 2013

Bila I/C / Kad Pengenalan Rosak





ermm apa pun tak boleh bila ic rosak lagi-lagi kalau nak keluarkan duit ASB, urusan bank, urusan rasmi.



yang paling menyampah kalau kita menunggu terlalu lama tu urusan penting, terus dia kata maaf kad ic encik tak boleh pakai, kita tak boleh terima sila buat ic baru... pehhhh menyirap rasanya. dah lah menunggu giliran berjam-jam last-last problem ic rosak... berkualiti ker tak ic ni. baik pakai ic lama tak rosak-rosak.

mesti korang pernah alami nya kan? bagaiman perasaan korang?

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Betui2. Aku pon kena macam no jugak

shaff nizarazu berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Taw xpe..rasa nak mngamuk je