Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Selasa, 19 November 2013

KEBAIKAN MEROKOK

Hari ni nak cerita tentang rokok. Sebelum tu kutooo nak g tau yang kutooo ni bukan kaki rokok. mintak2 dijauhkan. Sebenarnya ada kebaikan yang korag tak tau. Pelikkan? tu lah lain kali jangan lah pikir setiap keburukan tu tak ada kebaikan atau setiap kebaikan tak ada keburukan. 


semua yang diciptakan ada kedua-dua nya eeeee tiba-tiba kutooo buat ceramah. 



antara kebaikan merokok ni kita ramai kawan yang nak ajak merokok... org yang tak merokok confirmlah tak boleh join sama.. he3.. so kutooo lari jauh2 takkn nk tengok diorg merokok . terutama nya klu ad majlis2..






Sehinggalah ke akhir hayat diorg, mereka pergi pun bersama-sama. tinggal kutooo sorng-sorng lagi.. emmm sedih-sedih ditnggal kan... nak buat macam mana itu pilihan mereka...

tapi antara terbaik untuk kebiakan merokok adalah di dalam tandas. setiap kali kutooo masuk jer tandas confirm tak ada bau-bau yang menenangkan, wangi jer,, tp kalu tengok tandas tu org full juga lah.........


hakikatnya kalau korang nak tau ni adalah salah satu kebaikan merokok. Perokok ni kalau diorg masuk tandas konfirm diorg akan merokok, katanya dkt tandas lain sikit feel dia. nak ilangkan bau-bauan... tapi ada seperkara yang diorg tau tp buat-buat tak tau.. jeng jeng jeng.. jom kita ngendap apa perokok buat dalam tandas lama2... he3.... lariks...


APA LAGI KOMEN-KOMEN.. HE3

Jumaat, 15 November 2013

Cara Mengetahui Ketulenan MADU Asli

  

Bagi Pengemar madu asli yang tak nak tertipu sila pastikan madu yang anda beli itu adalah original. lihat pic 10 madu berbentuk seperti hexagon (segi enam).bentuk2 itu terjadi kerana ada molekul2 yang sangat asli dalam isi kandungannya.





Salah satu cara terbaik untuk memastikan keaslian madu itu sendiri. lihat video untuk tahu cara-caranya. video akan menyusul. kerana internet tak berapa ok.

Untuk memastikan anda tidak ketinggalan video tersebut sila like page kutooobamboo (disini) atau followr blog ini. Ini amat penting sekali kerana teknik ini paling murah dan senang.