Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Khamis, 3 April 2014

Cash out lagi 8shared


Alhamdullilah 8shared kali memang memberangsangkan, mana tidak nya kutooo berpeluang menggeCASH-OUTkan duit ni dengan sedikit usaha.




Tambah-tambah lagi 8shares sudah ada "8shared Mobile" yang boleh dipantau ddi phone S3 kutooo ni. tak payah lah nak open komputer nak buat update semua tu lagi. 

kemudahan inilah yang membantu peningkatan 8shared.

korang jangan ternganga nganga pulak tengok duit hasil ni terus jer daftar, tunggu lama2 pun taraaaaguna. dah memang terbukti. dah banyak kali cash-out.




haa klu yakin tu terus jer daftar di sini 8shared
kemudian downlod di android / google play

Tiada ulasan: