Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Ahad, 1 Februari 2015

Beruang Matahari


Sumber viralmalaya
HANTU


Kisah haiwan ganjil dan ganas tapi dalam keadaan sakit di Sarawak menjadi Viral. 


ada yang cakap ni macam anjing KURAP...





dan ada pulak yang melewak (maharaja lewak) yg ni gollum "load of the ring"





yang last sekali tak boleh handel cakap ni gambar nenek ko.. ermmm mcm2 lah 




dah lah oii jgn bergaduh nenek tu lah nenek ni lah.. cool down yang sebenarnay itu adalah haiwan beruang matahari (sun bear)

sun bear??? klu sun bear tu selalu gak tengok dkt mydin pon ada. hehehe



hahah ni gambar sebenar beruang matahari tu...



Tiada ulasan: