Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Rabu, 4 Januari 2012

Segmen YY | Mengapa saya Berblogging

Waduh-waduh yanayassin nak tau ker Mengapa kutooo berblogging? tak baik tau.. ha3.... ok lah kalau nak tau jugak kena ambil tisu lahhh.. takut tak sempatlahh cerita,  korang sudah meleleh air mata... 

ok start dari kutooobamboo wujud didunia ini kutooo ada dua blog satu kutooobamboo satu ceritaharian.. 

pada suatu hari kutooo jalan2 dekat kedai mamak so ketika dalam berjalan kutooo ternampak seorang pekerja kedai mamak tu korek idungg,, cissss... ini citer masa kutooo nak makan tengah hari bukan pasal "Mengapa Kutooo Berblogging" hahah dah lari tajuk pulak..

oklah kutooo jd serius sikir yer,, ha3 citer dia gini.. kutooo rasa tercabar terharu dengan mialiana kerana beliau ni lah yg mengajar kutooo tuk berblogging dengan baik dan jangan sellau copy paste entry orang tanpa meletak sumber. betul2 tu kak Mialiana.. atas tunjuk ajar beliau kutooo dapt banyak faedah:
-Dapat tambah follwer:
-blog kutooo ni bukan dari ketogari poyo (copy/paste)
-Hu2.. dapat BE dari Nuffnang...
-churp-churp pun dapat skurg-kurnya satu iklna dapat RM2.00 (ok lah tu dari tak ada, siapa nka kasik)
-Pengatahuan bertambah..

Cuma satu jer yang kutooo nak g tau Kenapa Kutooobamboo Berblogging? sebab kutooo nak jadi salah satu blogger lelaki yang kurang di dunia blog ini.. hahaha..

6 ulasan:

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uikkk... heheheh patut la tersedak... kiranya ni protege kak mia lah ya..

tak baik copy n paste kalau tak maklumkan sumber dari mana...

seakrang kutoo pun kak mia tengok makin mantap...

!! YaNa YassiN !! berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Waaaah,.. blogging buat rasa hapy yer,mesti rasacam retiskan,..muhahahha.bila kita dapat kenalan baru dlm berblog,mesti terujakan. Salamkenal. Follow u laaah.

khairul berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

samalah kita kootoo :)

A'ishah Kamaludin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ha'a lah baru perasan yang blogger lelaki tak berapa ramai di alam maya ni...

Dari segmen yang sama singgah dan follow sini

Latest entry

thehehslady.blogspot.com/2012/01/turqoise-and-me.html

Fendy berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fendy laki gak..tambah laki dlm blog...haha
jom tgk knapa fendy berblogging?

http://fendy1302.blogspot.com/2012/01/segmen-yy-mengapa-saya-berblogging.html

Afzainizam berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yupppp berblog menambah ilmu, hilangkan boring, cari kawan....

kan best kan..



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip kereta semasa banjir