Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Rabu, 22 Ogos 2012

Jangan Buang Masa Dapatkan Duit Dengan Cara Senang

Opssss Baca dulu ni citer pasal duit ada bukti lagi...

Ok cik adik, kakak-kakak oiii, dan abg-abg!!!! jgn buang masa melayari  Media Sosial seperti Facebook, Twitter, Blog, Friendster, Myspace dan lain-lain tu. Bukannya tak ada faeadah tapi benda2 semua ni leh mendatang kan keuntungan senyap atau goyang kaki jer duit masuk... Apa guna kalau member Facebook beribu-riban, Follower twitter beribu-riban. gunalah kesempatan beriklan di media-media sosial tuk perniagaan senyap tapi MASYUKKK....

Sabar.... Sabar mesti kalian tak senang duduk kan dengar berita gembira dari kutooo kan? he3... ada banyak cara bagaimana hendak mendapat duit secara senyap... 

ok..okay benda ni kutooo bagi tau dengan bukti sekali, walaupun tak banyak tapi duit-duit ni kutooo dapat tanpa bersusah payah.. hanya ambil beberapa minit sahaja.. nak duit mesti ada usaha sikit kan.. tapi dapat berbaloi-baloi...


Cara Pertama DAFTAR lah di CHURP-CHURP , benda nii bagus sekiranya anda ada Facebook, twitter, friendster, myspace dan Blogspot, worldpress dan macam-macam lagi...



Kedua berdaftar di  Nuffnang,  benda ni bagus kepada yang ada blogger dan worldpress. sekirang anda beruntung orang hanya lawat blog anda dah boleh dapat duit, tak payah nak suruh-suruh orang klik..





Ketiga SAYS.COMbenda nii bagus sekiranya anda ada Facebook, twitter, friendster, myspace dan Blogspot, worldpress dan macam-macam lagi...




ok faham tak buat benda ni? buat satu-satu kepada yang kurang memahami dan kurang jelas boleh tinggalkan soalan dkt bawah Insaallah kutooo akan membantu.

TAPI SEBELUM TU FOLLOW LAH BLOG NI DI
1) Follow di Tiwitter
2) Like di Facebook kutooobamboo
3) Follow Blogspot ini yer... he3

5 ulasan:

www.QueAchmad.com berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Lebaran. Alhamdulillah Saya sempat singgah & akan menjadi Sahabat Setia Blog ni, InsyaAllah... Sy singgah dari Blog Saya: www.queachmad.com

Saya masih baru lagi dalam Dunia Maya ni, harap jasabaik untuk support Saya, bantu Saya. Kalau tak keberatan, mohon pautkan Blog Saya di sini supaya dapat Saya sama2 MEMERIAHKAN DUNIA MAYA NI... Terima Kasih, Jasamu Dikenang... Jika ada rezeki Blog Saya dipautkan ke Bloglist, harap dapat maklumkan pada Saya tentangnya, InsyaAllah..

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat dtg queachmad... dan salam lebaran

atas kesushan que menaip panjang2 kutooo letak link que di entry ini..

doodle raya

Tanpa Nama berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

slm kutobamboo. x berani la nk daftar churp churp n lain2 sbb dia minta no IC n nma pnuh.. tkut dia curi duit dari akaun bank sy or salah guna identiti sy nti... bole pcya ke benda2 mcm ni?

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

orang nak berjaya mesti beranai.. benda ni kan dah register dkt SSM, knp nk takut. bukan nya dia mintak salinan i/c. ttg acc tu jgn risau.. percaya lah

NA SAYANG berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun bergitu
http://bit.ly/S3qYni